2015

Jag tycker att 2015 har passerat rekordfort. När jag tänker efter så har jag hunnit med så mycket, många resor och träffat så mycket nya människor. Det här har varit en start på ett nytt kapitel i vårat liv, på andra sidan jorden. Startade och avslutas i San Jose och jag är så glad och tacksam för allt däremellan ❤️❤️❤️
 
San Fransiso, Los Angeles, Napa/Sonoma, Utematch i Levis Stadium, Stockholm och en fantastisk resa till Milano med Julia.
 
Babyshower, fler besök upp till Sonoma och avslutningsmiddag. Ett stopp i New York innan vi landande på svensk mark igen. Tillbaka på mitt älskade jobb, hälsade på våra favoriter i Stockholm. En helg i Oslo med mina systrar, firade vi midsommar med världens bästa vänner och skrev nytt kontrakt!!

Familjefest, de få soliga dagar spenderades med vänner och i stugan. Nice/Monaco och Rhodos med Josefine & Hanna. Kurs i London innan avskedsmiddag och ett stopp i stockholm.
 
 
Äntligen 20 oktober, bästa dagen i mitt liv ❤️❤️❤️
San Francisco Zoo, Lagfest, Julfest, en sväng till Erika & Matt i Sonoma och Mexico bjöd på en solig och helt underbar jul.
 



Och såklart är det BÄSTA av allt, min stora kärlek frågade om jag vill spendera resten av livet med honom ❤️



GOTT NYTT ÅR till er alla 🎉🎉🎉 önskar er ett gott slut och en riktigt god fortsättning!!

Tisdag


Städat, köpt färska rosor och ikväll har vi varit på Hult's och ätit en 5-rätters meny med Pierre som är i stan :)


29 december

Igår var det prick ett år sedan jag landade i San Jose för första gången. Känns som det var igår, men mycket har hänt på ett år.
Började fundera på det här med nyårslöften, jag har alltid varit kass på komma på något och ännu sämre på att uppfylla dom. Och vad ska man lova sig själv när man redan mår bra precis där man är? Vad är mina drömmar? Jag lovar mig själv att aldrig sluta drömma, stanna upp och känna efter precis vad som gör mig lycklig. Jag vill resa MER, jag vill uppleva MER, jag vill aldrig stanna av att göra saker som gör mig ännu lyckligare.


Sista dagen

❤️❤️❤️



Los Cabos


Det här är utan tvekan det vackraste stället jag någonsin besökt, jag är helt förälskad!! Flygresan ner gick fort, personalen på flyget var lika taggade som alla andra ombord. Vår chaufför som hämtade oss på flygplatsen började med att hälla upp varsin tequila shot till oss för att hälsa oss välkomna och så fortsatte det. Ett glas champagne i handen innan vi checkade in på detta fantastiska hotell. Vi har spenderat dagarna vid någon av poolerna, ätit lunch i solen och till middag finns 4 olika restauranger att välja bland. Fri bar, spa, blå himmel och strålande sol. Ni hör väl hur mycket jag älskar det här!!!!


25 december


GOD JUL igen!!! Hoppas ni alla haft en underbar jul ❤️ 
Vi började dagen med en stoor frukostbuffé. Låg vid poolen, spelade pool-volleyboll och testade barens utbud. Tog massage vid stranden i solnedgången innan "julmiddagen" i en av hotellets restauranger. Som sagt, en ovanlig jul men helt fantastisk! Kram





GOD JUL till er alla ❤️❤️❤️




BYE BYE SAN JOSE


23 december. Melker är (äntligen!!!) hemma, jag lovar att det är det värsta med denna bransch och jag är glad att det dröjer till februari till nästa långa bortaturné och då är ju mina systrar påväg hit ❤️ 
Nu sitter vi på San Joses flygplats och väntar på flyget som tar oss till MEXICO och närmare bestämt Cabo!!!! Nu väntar 4 dagar av sol och bad på ett allinclusive hotell på stranden ☀️☀️☀️


Tisdag 22a

Två dagar till jul och fortfarande NOLL julkänslor. Får hoppa över det i år helt enkelt. Nu ska vi gå ner till köpcentret för lunch och eventuellt lite shopping :) sent ikväll får jag äntligen hem mitt hjärta, håller tummarna att han är frisk och redo för nya äventyr!!!




Secret Santa


När vi hade julfesten förra veckan så körde vi även en variant av julklappsleken och de här örhängen var en del av det jag fick. Kärlek vid första ögonkastet. 

Måndag


Var på Burke Williams som ligger här på gatan tidigare idag. Badade och bastade innan min ansiktsbehandling. Wow vilket ställe, dit kommer jag garanterat gå tillbaka till och min hud känns som ny!!!
Åt lunch med Aneta innan jag körde till Oakland och hämtade upp Åsa & Tomas :)



2 månader ❤️❤️❤️


Söndag


Fjärde advent och pannkaksfrukost! Ska iväg till gymmet en sväng och sedan köra igång lite tvätt, resväskan ska snart packas :) Hoppas ni alla haft en fin & mysig helg ❤️

Fredag


Igår fick jag blombud med fantastiska rosor och idag kom det ett bud med chokladdoppade jordgubbar. Nu vill jag ha tisdagkväll så Melker kommer hem och FYRA lediga dagar tillsammans ❤️


Igår



Jul


Julen närmar sig med stormsteg och brukar i vanliga fall vara den mest stressiga period på året för mig. I år kommer det mesta vara annorlunda och jag kommer endast köpa EN julklapp.. Det kommer att bli första jul utan familjen, utan snö, utan julmat (som jag egentligen inte gillar haha), utan Kalle Anka & Astrid Lindgrens jul. 
Men det kommer inte heller bli min första jul i San Jose, Åsa & Tomas kommer hit nästa vecka och när melker kommer tillbaka så ska vi överraska dom med en resa!!! Melker har fyra dagar ledigt så vi tänkte spendera dom lediga dagarna tillsammans på annan ort :)))

Christmas Partyyyy


Ska snart iväg på julfest med alla sharks-tjejer! Har hoppat i klänningen som jag även tänkte ha på nyårsafton, så jag är redo för middag & drinkar i Los Gatos :)

Onsdag


Hej på er :) har varit och fixat naglarna, köpt en till julklapp till Melker och nu är jag, Jessie & Aneta påväg till Los Gatos för middag och sedan ska vi vidare till ett event för drinkar och shopping :)

Tisdag


Imorse kör jag och Aneta upp till Erika i sonoma! Vi kollade in stallet där hon jobbar och stannade på två vingårdar för provningar :) beställde hem pizza och såg hockey hemma hos henne innan vi körde hem igen!
Idag har det varit runt 15 och sol, det blåser kallt men jag tycker att det är helt fantastiskt (även om jag skulle vilja ha en snöig julvecka hemma!! När jag ser bilder hemifrån så ser det underbart ut, såklart jag längtar hem till det) men alla härifrån tycker det är iskallt och stannar helst inne...


Date Night

Igårkväll åkte vi till downtown, vi strosade runt bland massvis av pyntade julgranar och en liten marknad. Såg precis likadant ut förra året, en konst-isbana och karuseller för barnen! Vi hade bokat bord på en av restaurangerna där vi åt rätt ofta förra säsongen när vi bodde på hotell, har knappt varit där sen dess så det var mysigt :)

Nu har Melker packat väskan för en 10 dagars roadtrip. Så jag ska försöka hålla mig sysselsatt, imorgon kör jag till Erika för att hälsa på över dagen :)



Tredje advent


En lugn söndag förmiddag. Regnet vräkte ned så när Melker åkte på träning så gjorde jag mig en kopp te och tände  tredje ljuset i adventsljusstaken. Det är sjukt många olika julfilmer att välja på dygnet runt här nu, så mysigt :) 
Lunch och skidskoåkning på träningsanläggningen med hela laget som avslutades med julklappsutdelning till alla barnen!


Fredag

Ber om ursäkt i förväg för otroligt tråkiga bilder, är så dålig på att fota nuförtiden..
Hej iallafall :) jag har haft en väldigt effektiv dag. Började med en kort sväng på gymmet, färgade utväxten & fixade fransarna innan lunch. Föresten att ligga still och blunda i TVÅ timmar är en utmaning!!!! Handlat, städat, tvättat och sedan bjöd vi över Brenden på middag och till efterrätt hade jag gjort chokladbollar med Nutella i, mums :)




Torsdag


Supermysig kväll hos Jessie igår! Hon hade kokat egen glögg, tydligen tradition för hennes familj. Luktar jul för mig :)
Idag har vi ätit middag med laget men tyvärr så kom inte "vår" familj på grund av sjukdom, så vi stannade inte så länge!! Imorgon har jag bokat tid för att göra fransar, första gången för mig så jag är lite nervös hur det kommer att se ut..

Onsdag

Blir så rastlös när jag inte kan träna men jag vägrar bli sjukare!!! Idag har jag försökt ta tag i skolarbetet, kan inte bestämma mig vart jag ska börja så det slutar med att jag spelar candy crash....
Ska snart i väg till Jessie, blir middag på den fantastiska resturangen i området där hon bor och sedan ska vi se matchen hemma hos henne :)


Tisdag

Började dagen med en kort promenad sedan åkte jag och Aneta till Ikea. Jag köpte en bänk till gästrummet, pepparkakor och såklart massa godis!!
Vi höll på skratta ihjäl oss när vi lyfte in kartongen via hissen och upp i lägenheten, lagomt störande att alla dörrar påvägen är låsta så vi var tvungna att sätta ner kartongen för att kunna låsa upp... Haha!
Och istället för att plugga har jag beställt några klänningar till jul och nyår,  även en present till nästkommande baby shower för Molly :)

Annars då? Snart 8 veckor sedan jag kom hit. Facetimade med Hanna Josefine & Michelle i helgen och det kändes som att det var förra veckan som vi hängde sist ❤


 

Min måndag

Har försökt vilat mig i form idag så förhoppningvis känns det bättre imorgon. Ikväll har jag börjat slå in massa julklappar till på torsdag. Sharks foundation anordnar varje år en julmiddag för att stötta familjer här i närheten som har det svårt ekonomiskt. Alla har blivit tilldelade varsin familj som vi ska köpa julklappar till, äta middag med och så kommer det vara olika aktiviteter på sharks ice! "Vår" familj är en mormor som adopterat fyra barnbarn från åldrarna 4-16 år.

När man är hemma själv så är det helt okej att äta ost & kex till middag? Jag visste väl det ;)


Måndag


Julfest med laget :) i julklappsleken så bytte vi till oss julklappen vi själva köpt haha... En GoPro kamera!!! Så nu ska vi bara lära oss hur den fungerar.

Imorse vaknade jag upp utan röst.. Så nu dricker jag the och håller tummarna att det blir bättre! Melker har åkt iväg till Kanada för två matcher, tänkte baka julgodis, en sväng till Ikea och så måste jag läsa maaaasssa kurslitteratur....

Andra advent




Lördag

Vad gör du?
 Jag har precis kompletterat min hemtenta och lämnat in den!!! Alltid en lättnad :) Så nu ska jag iväg och handla så jag kan koka ihop en väldigt sen lunch.
 
Vad har du på dig?
Svarta jeans, svart topp och en mysig stickad kofta från Zara. 
 
Hur mår du?
 Jag mår väldigt bra!! 
 
Vad önskar du just nu?
 Är det för klyschigt att säga fred på jorden? Sprid kärlek, omtanke och trygghet ❤️❤️❤️
 
Vad ska du göra imorgon?
Imorgon ska vi handla klart till välgörenhetsmiddagen. Kan berätta mer om det senare! På kvällen ska vi på ugly sweater party hos pavelski's! Jag har köpt en riktigt ful jultröja haha :)
  
När grät du senast?
 Till hart of dixie för någon dag sedan.. som vanligt är jag riktigt blödig till filmer.

 Senaste köp? 

En fin plånbok :)

 
Vart vill du åka just nu?
 Det är så många ställen jag vill åka till, men just nu? Mexico

 Nästa planerade resa?

 Las Vegas!!! Åker dit i januari med mamma & Per!


Torsdag

Kom precis hem från Oracle arena i Oakland. Mötte upp en kund hemifrån, Linda och hennes man Erik för en konsert med flera olika artister bland annat Calvin Harris, Tove Lo, Demi Lovato och Selena Gomez. Jag körde dit mitt i trafikkaoset, så det var skönt att det gick betydligt fortare hem :) Som ni märker försöker jag låta lite cool "jag körde dit..." haha. jag måste våga helt enkelt.
Idag har vi haft tråkigt väder, regnade på förmiddagen så det en städ och tvättdag. Jag älskar att städa och få ordning, och av någon konstig anledning så är det alltid städat när bara jag är hemma... Imorgon tänkte jag starta dagen med Barre-pass!! Hoppas ni får en fin helg ❤️❤️


December


Pysslade ihop en "adventsljusstake" igår och köpte julstjärnor och belysning till vår uteplats. Vill köpa en liten gran och lite mer pynt för att få lite mer julkänsla. Baka julgodis och lyssna på julmusik, jag kan inte förstå att det bara är kvar 28 dagar av 2015!!!!
Vi har massor nu veckorna innan jul, ugly sweater party, välgörenhetsmiddag, familjeåkning, julfest med alla sharks-tjejer osv :) Sen kommer Åsa & Tomas och firar jul med oss!

Onsdag



Igår var en ganska vanlig matchdag hemma hos oss, Melker vilar och jag är tyst. Eller helst av allt inte hemma. Så jag strosade runt en sväng, behöver nya hudvårdsprodukter. Min hud har varit hemskt torr och känslig sen jag kom hit, någon som har bra tips som kan rädda mig??
Senare mötte jag upp Aneta på Vintage winebar för ett glas vin och ostbricka innan vi åkte till SAP center!

Tisdag

Godkväll på er, godmorgon för er i Svergie såklart :) i eftermiddags så körde vi Leif och Carola till flygplats och så blev dagens middag på chipotle. Spelat spel och kollat webshoppar för julklappsinspiration! 

Köpte denna vas som förlovningspresent till oss själva!!! Typiskt mig haha :) ännu en anledning att alltid ha blommor hemma



RSS 2.0