Sista november

Helgerna går alltid så himla fort. Kan bero på att de spelar match varje fredag & lördag och kommer göra det till i slutet av april (nej jag är inte alls bitter.......) idag har vi köpt julklappar och jag har fått mina naglar fina :) nu har vi köpt med oss jordgubbar doppade i choklad och är påväg hem! 

I helgen har många av tjejerna som inte bor här kommit och hälsat på! Så innan matchen igår var vi 14 stycken som drack margaritas på mezcal!


En mysig söndag med mitt hjärta!!




Fredag

Hej på er! Jag insåg precis att det är advent på söndag, julen närmar sig med stormsteg och jag har inte förstått det än. Jag antar att det beror mycket på vädret här, det har varit väldigt milt & soligt om jag jämför med vad jag är van vid. Men nu har vi iallafall snö och jag har börjat lyssna på julmusik. Tänkte även tvinga Melker baka lite julgodis i helgen :) idag åkte vi en sväng till ett köpcenter, mest för att se kaoset..
Det var betydligt mer folk än vanliga fall, men inte det kaoset jag väntat mig haha! Köpte några julklappar och en stickad tröja till Melker! I och med att gårdagen var helgdag och princip hela staden var stängd så gjorde vi inte mycket, känns därför konstigt att det är fredag idag. Fredag är veckans bästa dag enligt mig, speciellt när man har jobbat, komma hem och laga god middag med ett glas rött vin, då är jag nöjd!!!


Nu ska snart iväg och möta upp resten av tjejerna på vinbaren! Ha en fin fredag ❤️




Thanksgiving

Eftersom killarnas match blev inställd igår så kokade vi i hop våran egna variant av thankgivning-middag. Med lite vin & spel satt vi inne och myste på medan snön vräkte ner! Tråkigt nog satte dom matchen på tisdag istället, jag åker hem nästa vecka och vill ha så mycket tid som möjligt med mitt hjärta ❤️




SNÖ

Jisses!! I morse ringde Melkers tränare och sa att matchen som de skulle spela i Portland ikväll har blivit inställd. Det väntas snöstorm och minusgrader så jag tror inte de ville riskera att bli fast där eller om de ens skulle komma fram dit. Nu ska jag hoppa in i duschen och invänta snön.....




Black friday

Nu på fredag, dagen efter thanksgiving, så är det black friday. Som jag förstår så är det en stor rea & shoppingdag där det är helt galet. Även officiellt dagen när julhandeln börjar och man börjar julpynta och många butiker öppnar redan vid midnatt.




New!


Jag har letat länge efter en enkel silvrig klocka, men jag har inte hittat någon som jag gillar. Nästan varje gång tycker jag att en guldig eller rosé av exakt samma modell alltid är finare än den i silver, konstigt nog. Men jag trivs bäst i silver. Köpte den här iallafall så jag kan byta mellan den andra jag har :)

Swedish house mafia

Mitt i spinningpasset igår så spelade instruktören swedish house mafia och jag fick sån nostalgi!!! Önskade hundra gånger att jag stod på friends arena och upplevde samma magi igen. Och lite sjukt så är det exakt två år sedan. 
Det ska jag faktiskt medge, jag är väldigt stolt svensk. USA är ett stort och fantastiskt land på många sätt, jag är verkligen glad att jag fått chansen att utforska den här sidan. Jag känner att jag utvecklas och lär mig ständigt nya saker! Sverige känns hemma & är
min trygghet och det här känns nytt och  spännande. Jag delar med mig om min syn på livet och förstår att vi alla växer upp på olika sätt. Visst är det helt fantastiskt att man kan möta så många människor som bara kastas in ens liv? Jag är väldigt tacksam att jag & Melker har blivit väl omhändertagna av alla fina människor här :)






Söndag

Oj vad den här helgen försvann fort. I fredags åkte vi som sagt till en stor outlet ungefär 40 minuter härifrån. Blåste kallt som satan så vi alla höll på frysa ihjäl.. Jag köpte en klocka, letade efter julklappar men det gick sådär... Igår så lurade Erica med mig på spinning 09:00, var så sjukt otaggad men som vanligt känns det alltid bra efteråt! Mötte upp Maggie, Katie & Erica för middag och sedan såg vi killarnas match. Melker kom hem 5 i morse, så jag steg upp tidigare och dukade upp en megagod frukost :))




Fredag


I morse så var vi och åkte skridskor. Lite ovant, tror inte att jag åkte skridskor förra vintern så det var kul! Och KALLT!! Nu är vi påväg till en stor outlet för shopping och lunch :)

Torsdag 20e

Vad gör du?
Just nu gör jag inte mycket för världen. Jag har städat bort efter lunchen, duschat och ska snart åka iväg och handla.
 
Vad har du på dig?
Mina utsvängda byor från hm, svart polotröja från zara. Till det mina ballerinaskor från rl (hur sjukt är det inte att man kan använda det nu??? utnyttjar varje sekund såklart!!) och pälsvästen på :)
 
Hur mår du?
Jag mår väldigt bra. Solen skiner och worcester bjuder på någon plusgrad. Jag har helt galen träningsvärk i benen så jag stakar mig framåt när jag går haha...
 
Vad önskar du just nu?
Jag önskar mig julkänsla!!! Det är redan 20 november och snart 1 månad kvar till julen. Jag vill baka och dekorera pepparkakor, lyssna på julmusik & dricka glögg!
 
 
Vad ska du göra imorgon?
 I helgen så spelar melker bortamatch så han är borta till söndagmorgon. Så jag & Erica planerar att rivstarta helgen med outlet-shopping och vinmys.

 Senaste köp? 

Denna mysiga och fluffiga tröja!



Senast sedda film?

Senaste filmen vi såg var nog Harry Potter. Vi försökte oss på någon slags maraton men vi gav upp efter 4 filmer. Vi har istället börjat se Blacklist och har hunnit komma till 4e avsnittet.



 

 

Godkväll

Godkväll på er! Jag förstår fortfarande inte riktigt hur dagarna kan gå så fort här, eller rättare sagt, jag trodde aldrig att dagarna skulle flyga iväg. Imorse var jag och körde powerflex på andra gymmet, det finns två att välja på och på detta gym finns alla gruppassen :) kommer garanterat vakna med galen träningsvärk!!! Och ikväll så åkte vi och bowlade med Erica & Konrad, åt middag på en italiensk restaurang och avlutade med en sväng i en spelhall.



Tisdag


Igår så var Melker och fixade så även jag får köra bilen så idag ville jag att vi skulle ut och testköra. Det gick bra, lite annorlunda att köra här med 4 filer. Vi åkte och käkade lunch och handlade lite. Melker har bortamatch imorgon klockan 10, så de åkte redan idag. Så ikväll ska jag till Maggie! Troy har blivit uppkallad och ska spela sin andra match i San Jose, lite vin för lugna nerverna och hejja på honom :)


Måndag

Burrrr, här vaknade jag upp i morse till en riktigt grå och blöt måndag. NÄSTAN så jag hellre vill ha snö (kommer ångra att jag tänkte det när snön väl kommer...) igår blev en ganska lugn dag, vi hade pratat om att åka till Boston men vi kände att vi hade för lite tid. Istället åkte vi till Natick och gick runt där. Jag köpte nya träningskläder på lululemon, en nattkräm, en mysig fluffig tröja och örhängen. Och för att inte glömma, en fluffig nyckelring också haha!!! Jag blir tokig när jag inte hittar nycklarna i väskan så nu kommer jag garanterat alltid hitta dom :)






Söndag


Hej på er! Jag hoppas ni har haft en trevlig helg. Själv började min helg med vin och choklad hos Maggie i fredags. Hon var i Prag/Wien förra veckan så hon hade tagit med sig en massa gott tillbaka! Lördagmorgon drog jag med Erica till gymmet, supertrött och det blev mest flummigt och planerade av kvällen. Så vi mötte upp resten av tjejerna på en mexikansk restaurang och drack kokos & hallon margaritas innan vi gick till arenan och såg matchen. Efter matchen hade de anordnat teddybear toss och autografskrivning på isen, så vi åt middag 23:00...


HAPPY FRIDAY FRIENDS



God fredag på er alla! Köpte en ny kjol häromdagen, jag lurade med mig grabbarna till auburn mall efter vi skjutsat Erica & Konrad att hämta sin bil de köpt, så jag hittade den på forever21 iallafall. Känner mig som en ballerina men mest rädd att den ska blåsa upp, men alla har väl en rumpa så vi vet ju alla vad som är därunder haha...

 Jag brukar fundera ibland varför jag skriver här, jag tror det började med en dagbok till mig själv, skriva av sig liksom. Det kan vara skönt men samtidigt lite läskigt att lämna ut sig själv, jag vill ibland gömma mitt privata. Det känns som att man inte vara för glad, för det kan störa folk. Man får inte provocera, för det stör folk och man får inte vara för kär för även det stör sig folk på. Men det som egentligen är enklast att skriva om är känslor, och jag antar att de berör hur som helst. 
Jag tycker hursomhelst att det är himla kul att ni tittar in här varje dag och läser, familj & vänner, ni jag inte känner, nyfikna och alla glada. Så jag tänkte fråga, vad vill ni se och vad vill ni läsa?! Eller något annat ni undrar över? Jag undrar iallafall vilka ni är, men det är kanske charmen med internet, att man kan gömma sig. Jag hoppas iallafall att ni får en fin helg ❤️

Torsdag


Igår så var jag Melker och Petter och åt tapas. Tog samma förrätt som förra veckan, friterad getost. Så stört gott alltså!! Och istället för att beställa in en paella så blandade vi olika tapas istället, så det blev ännu bättre denna gång. Det bästa med tapas att man får lite av allting. Getost, chorizo, lamm, kyckling och potatis!


Onsdag

Något som jag saknar här är mysiga caféer. Här finns bara kaffeställen, typ starbucks och dunkin. Inga mysiga ställen att sitta på precis utan mer kaffe att ta med sig. Så idag googlade jag, jag älskar google för där hittar jag allt jag behöver. Hittade ett bageri som vi åkte till, och det visade sig vara ett svenskt café. Fanns en hylla med importerade varor som lingonsylt, knäckebröd, pärlsocker och glögg. Var inget supermysigt ställe men gott kaffe :)



Från helgen

Lite bilder från helgen som var.
 En fredagkväll med mysmiddag och film, en lördag med hemmamatch och en söndag med brunch och en promenad i det härliga höstvädret.




❤ him.

True love does not come by finding the perfect person, but by learning to see an imperfect person perfectly

Måndag


Hej på er! Jag skivade upp lite melon och tillsammans med jordgubbar och lite blåbär så blev det perfekt mellis. I morse så gjorde jag en smoothie på ananas, avokado, ingefära och bladspenat, mums!!
Vet ni vad? Jag har börjat lyssna på podcaster (hundra år senare, jag vet..)
hemma skulle jag inte ha tid, men nu har jag lite överskott med tid. Så härligt att lyssna när man promenerar eller bara dolar på hemma. Jag har börjat med Hannah & Amandas fredagspod, jag tror det finns över 100 avsnitt så... Har ni något annat tips på någon bra pod?
Skratta, skämmas och bara flyga iväg i tankarna. Det känns nästan som man ransakar sig själv när man börjar fantisera och reflektera, vissa gånger djupare än andra. Jag kan nog vara ganska tankspridd ibland, så lite avkopplande faktiskt att lyssna på andras tankar & funderingar. Lite avstånd till vardagen och ett sätt att reflektera vad som händer och allt som livet bjuder på. 

Godnatt


Nu kryper jag ner i sängen och somnar med ett leende på läpparna, visst är livet underbart?! Hoppas ni också haft en fin helg ❤❤

Brunch

Tidigare idag åkte vi till beachwood hotel, hade läst att de har en fantastisk brunch på söndagar så jag tänkte att vi kunde testa. Det var bokstavligen den godaste brunchen någonsin, och det fanns verkligen allt. Synd bara att man blir mätt för fort haha.. Omelett och plättar efter beställning, jag tog vit choklad och jordgubbar i min plätta, SUCCÉ!!! Hit ska vi garanterat tillbaka :)




HÅR

Nu är det mer än 6 veckor sedan jag jobbade. Jag trivs mer än förväntat här och jag är faktiskt inte lika rastlös som jag trodde jag skulle vara. MEN det här äventyret på denna sida av jorden skulle vara ännu mer perfekt om jag skulle få jobba. Jag älskar att jobba, jag tycker det är så himla kul att jobba mest allt för jag älskar mitt jobb. Vara kreativ, träffa alla fina människor och så mycket glad energi!!!











Friiiday

Hej hallå!! Igår blev det som sagt dejt på  Bocado, vi åt supergoda tapas till förrätt och sedan paella. Vi bokstavligen rullade ut därifrån. Idag åkte jag med till gymmet när Melker åkte på träning, sedan har vi storhandlat. Jag tycker fortfarande att det är roligt, förutom när jag inte hittar det jag letar efter. Förra veckan tänkte jag baka bröd och en kaka, men jag hittade varken pärlsocker, vaniljsocker, grahamsmjöl eller rågsikt.. Sjukt frustrerade. Jag ändrade ett recept litegrann och bakade nutellabullar istället, det blev succé :)






Torsdag

Blä vilken grå och regnig dag. Så ett besök i Natick kunde inte passa bättre hehe :) ikväll har jag bokat bord på en tapasrestaurang, lite vardagslyx en grå torsdag ♥️




Rebecca Minkoff

Min drömväska kommer nog alltid vara en Chanel, men den ligger långt från min prisklass. Var och kikade på dessa förra veckan när vi var på Natick, jag tycker dom är himla fina :) 



Skor


Alltså skor!!! Som sagt, kom hit med en resväska och 3 par skor så har jag hunnit fylla på lite. Började med träningsskor, boots och ett par ballerina (eftersom det var betydligt varmare än vad jag hade räknat med) igår köpte jag ett par svarta uggs som kommer användas flitigt nu när det börjar bli kallare! Jag har fler på min lista men jag måste hitta en lösning så jag får med alla paren hem när det är dags :)



Halloween ♣️♥️♦️

En lyckad halloweenfest på Funky's igår! Jag tycker det är kul att klä ut sig, även fast våra kostymer igår inte var särskilt avancerade.. Skrattade iallafall mest hela kvällen, så sjukt roligt när fler är utklädda :) och nu är vi tydligen stammisar på baren också, andra gången där...
Idag bjuder Worcester på sol men det börjar bli kallt och jag tror inte snön är långt borta (tyvärr) 

 

Söndag

Hej på er!! Så skönt det var att få sova en extra timma i morse. Idag har jag iallafall pysslat lite och förberett våra kostymer till halloweenfesten ikväll. Inget speciellt men som vanligt är vi ute i sista sekunden.. 
Nu får jag snart upphämtning, vi ska åka till hartford och kolla matchen!



NOVEMBER


Helt stört att det redan är november, och imorgon är det 4 veckor sedan jag kom hit. Tiden går så fort!!! Bara några veckor kvar till jag åker hem..
Nu snart kommer Erica ner på ett glas vin innan vi åker vidare i vanlig ordning till the wine bar och sedan till dcu :)


Fredagkväll






RSS 2.0