SISTA MARS

Igår så grillade jag och hanna korv på erikslid. Riktigt härligt i solen och det kryllade av barn i pulkbacken! Skönt med vårsol :))) sedan såg lagade vi middag och såg matchen innan det blev fest här. Himla trevligt att träffa alla som kommit hem!! Tack för en fantastisk helg ❤❤



30/3

Jag klagar inte på solen MEN jag kan inte sova när det är så ljust... Vi har alldeles för många fönster för att kunna stänga ute ljuset. Skönt iallafall att det blev en tidig kväll igår så jag är pigg ändå :)
Igår var vi på kalas hos världens bästa mamma som fyllde år. Jag tror påskharen hade dåligt samvete och kompenserade uteblivet ägg förra året så i år lämnade han två påskägg till mig, det är ren lycka haha!!! På kvällen kom några vänner över på lite påsk-grill och lite vin, så det är ju helt fantastiskt att det bara är lördag idag :))) dags att dra till gymmet så jag hinner vara ute i solen idag med. KRAM


Fredag :))


Torsdag 28e

Oh härliga dag!!!!! Jobbat 8-16 & lunchat med mina fina tjejer :)) så nu är jag ledig till på tisdag vilket känns helt fantastiskt. Hade tänkt ha en lugn och skön påskhelg men det blev precis tvärtom, ska bli riktigt mysigt att få träffa alla fina som kommer hem, hinna träffa familjen och vara ute i det underbara vädret :) glad påsk på er alla 🐥🐣


ONSDAG


Tisdag.

En väldigt vanlig dag. Träning, jobb och hela den historien. Grillen har åkt fram så det blev riktigt god middag. Bjöd in oss själv på kaffe hos charlotte & oscar. Handlat och fyllt kylen som var på tiden. Imorgon är det onsdag men det blir som torsdag då det är kortvecka :)))


Den 25e smäller det.

Måndag, ny vecka. Har fyllt på träningkortet, hämtat ut proteinpulver som jag beställt och gjort en kroppsanalys på 360. Hatar att min hosta aldrig går över, men jag är van numera så det är bara att mata på.
Annars? Var besviken av shoppingen i Stockholm, inget jag hade sett ut fick följa med mig hem, så jag trösthandlade lite i sista sekunden. Och idag beställde jag hem mina blivande favoriter i vår/sommar :)))) få se nu, kunde lycka köpas???


24 MARS

Hemma efter en härlig helg med shopping, Ugglas krogshow, middag på mamas and tapas och sedan åkte vi vidare till kung carl för några drinkar :))

 


Söndag!

Godmorgon. Frukostbuffen är avklarad och nu väntar någon timmas shopping innan flyget tar oss tillbaka till norr. Har haft en härlig utflykt till huvudstaden :) SES❤


STOCKHOLM

Prio 1.
Prio 2.
Prio 3.
Prio 4.

HEJ STOCKHOLM :)

Packat och klart. Nu drar jag till stockholm med första flyget. Hotell & underhållning i hög grad med god mat! Trevlig helg :)


TORSDAG

En konstig torsdag. Har varit så fullt upp i veckan så den har bara flugit iväg. Vi blev bjudna på grillat i tisdags, mysig 3-rättersmiddag igår och jobb 9-19.15 idag. Började dagen med frukostmöte och blev bjuden på bryggargatan på lunchen av mamma. En rätt bra torsdag ändå!! Längtar till fredag och helg, kommer att bli en bra sådan.




09.03.20

4 år med världens bästa du.
 
 

Onsdag

Jobbat halvdag idag, en riktigt lyxdag :) inte alls vanligt!! Har ätit god lunch och tagit det lugnt. Bytt stickiga och håriga kläder till mer våriga ;-) dags för en sväng på stan!KRAM


BLÅTT ÄR FLOTT.


Success is getting what you want, happiness is wanting what you get

Idag grävde jag fram min skinnkavaj med fransar, det var länge sedan den såg dagsljuset. Tror att största anledningen till det är kaoset och den icke befintliga ordningen i mina garderober. Jag skyller ifrån mig på hyllorna och eventuellt mängden kläder, men vad gör det om hundra år?

 


Måndag.

Känns bra att starta veckan med en bra måndag. Känner mig taggad på att få komma igång och träna igen efter penicillinkuren, men det känns skönt att min röst är tillbaka och att jag inte vaknar på nätterna av hostan!! Solen har varit framme idag och jag älskar det, så mycket energi jag får och den värmer faktiskt :))) annars så har jag börjat ett liv utan socker, tänkte försöka bota mitt beroende, så dag 1 är avklarat!!

Och kvällen har spenderats på östra nygatan, mest massa surr, jag drömmer mig bort i resornas värld!!! Längtar till sommaren och värmen, snart så.


MK.


HÄRLIGA DAG.

En fantastiskt härlig och effektiv dag. Gjort bort nödvändiga saker som städat i garderoben, tvättat, lagat mat och pysslat lite hemma. Sedan har vi varit ute i kågefjärden och promenerat runt, avslutade på stigs för upptining & kaffe!
Blivit bjuden på middag hos mamma som i helgen kom hem från usa. Så nu ska vi handla lite gottis och denna söndagkväll spenderas i soffan :))) KRAM


Just nu:

Egentid när den är som bäst.


MINA FINA❤


15/2

Med världens godaste middag och ett glas vin välkomnar jag denna helg. Blir en lugn helg och skön helg. Håller alla tummar och tår att min hals blir frisk och att rösten kommer tillbaka. Trevlig helg❤


FREDAG ❤

fredag och jobb i vanlig ordning 8-17. SES


TORSDAG


ja tack ❤❤❤❤


Onsdag.

Igår fick vi se skellefteå vinna första kvartsfinalmatchen på hemmaplan. Annars så har det varit en seg dag, all energi hostar jag bort så nu går jag på penicillin, kan bara hålla tummarna att min hals blir frisk för en gångs skull!!!!!!
Snabbmiddag bestående av biff och till efterrätt rörde jag ihop kesella hallon och nötter, muums!! Dags att hosta vidare....


NEW.

Nytt armband & nya naglar ❤❤


Godnatt.


SUNDAY.

I helgen var det tänkt att vi skulle åka till Lycksele, men det blev tight om tid så vi stannade hemma istället. Så det har varit en lugn och mysig helg :)
Igårkväll bjöd Charlotte och Oscar på middag & mys. Vi hade experimenterat ihop en pannacotta till dessert, som vi lyckades helt ok med. Vi såg Robin vinna mello och jag är mest glad att det är över...

 


Blue & Gold


7/3

Oj oj torsdag idag. Vaknade upp till solen, riktigt härligt att börja morgonen med ett leende!! Jobb i vanlig ordning, ska äta lunch med Charlotte och Liam :) slutar lite tidigare idag så det blir middag på Åsgatan!! KRAM


Onsdag 6e

En rätt lugn onsdag. Imponerade och lagade en god lunch hemma bestående av omelett, halloumi, melon & tomat. Blev även bortskämd på jobbet när Pernilla kom med cupcakes :) ungefär en kopia av lunchen till middag eftersom jag var själv, och så en fotbollsträning på det.


Idag.


HEJ LJUSARE SLINGOR :)))


DETALJER.


Måndag.

Idag trotsade jag min förkylning och mötte upp Emelie på 360 för ett pass box. Riktigt kul pass och det blir bättre för varje gång då jag lär mig mer och får bättre teknik :)


SÖNDAG

Myssöndag. Lunch på stan och väldigt lugn dag i helhet. Latheten tog över så det blev färdigmat från ica, skärpning haha!!!


F F FEST

En lugn och stillsam lördag som börjar gå utför. Middag hockey och vin hos Emelie och nu ska jag iväg till Alexandra på födelsedagsfest sedan utgång :) skål kära vänner.


2012

 
 
För ett år sedan cirkulerade vi på gatorna i staterna. fantastiskt land och en fantastisk resa!!!!!

FANTASTISKA FREDAG

Veckorna går som vanligt väldigt fort, men fredagar är nog den bästa dagen!! Första dagen på helgen och utan förväntningar eftersom man jobbat hela veckan.
Idag efter jobbet mötte jag upp Emelie för middag och sedan ost kex och vin :)
hoppas ni haft en mysig fredagkväll. Kram :)


FREDAG ❤


RSS 2.0