Söndag


Hemma igen efter en härlig helg i Stockholm. I onsdags så hade vi heldag på Loreal med information & nyheter och massa inspiration!!! :) och imorgon är det balen i skellefteå, jag håller tummarna för sol och en fantastisk dag för alla studenter som ska gå på balen!


Fredag


Alltså!!! Världens bästa gäng.
Stockholm har hittills bjudit på sol och vi  tar det mest bara lugnt! idag har vi hängt i Täby på köpcentret och imorgon laddar vi om för kalas, Liams födelsedag ska firas i förskott :)

Stockholm

Jag har landat och tagit mig in till loreals akademi, så det ska bli kul att träffa hela bunten av frisörer från alla delar av Sverige igen :) 
Ikväll åker jag vidare till Charlotte & Oscar för att spendera helgen med dom, så jag har längtat 💗💗💗


Godmorgon måndag


Ny vecka och jag älskar den redan!! Jobbar idag & imorgon och sedan åker jag ner med första flyget till Stockholm och spenderar dagen på loreals akademi :) Kram på er!



Söndag


Godkväll på er :) några bilder från helgen. I fredags så kom Michelle & John över på middag och vin, igårkväll så spelade vi spel & såg Måns vinna på älvsbackagatan! Idag har vi varit i stugan och städat & krattat bort inför sommaren, som jag längtar till alla varma sommardagar som vi ska spendera där :)

Onsdag 20e

Det har gått mer än 4 veckor sedan vi lämnade San Jose. Det är skönt att vara hemma men jag saknar solen & värmen!!!! Förhoppningsvis så får vi en lika bra sommar som förra året, vi funderar på att åka till Frankrike när jag går på semester så jag hoppas verkligen att vi är sol-säkrade där :)




Måndag


Ikväll efter jobbet så har jag fikat och myst på hjortronstigen! Så himla mysigt & så kul att få se Emelie & Tobbes hus och hur fint de fått det :) 

Luleå


Luleå bjöd igår på sol :) vi strosade runt, åt massa god mat och badade & bastade på hotellets spa-avdelning! Träffade melkers gamla vänner från Lycksele och drack drinkar i skybaren!!!

Lördag


I torsdags så klippte & färgade jag syster! Från att haft svart hår så har vi successivt ljusat upp längderna och nu sista gången med olaplex tycker jag vi nått vårt mål och sparat kvalitén på håret :)

Nu är vi påväg till Luleå, vi har bokat en natt på clarion sence och mat på hemmagastronomi! Hoppas ni får en fin helg ❤️


150515


I onsdags så åt vi musslor hos Hannah, samma som i höstas när vi sågs innan vi alla skulle åka åt varsitt håll. Så kul att höra hur det har gått på deras äventyr :) 


PRADA


Onsdag


Jag har saknat salongen, att få vara kreativ och träffa mina fina kollegor & kunder :) 
Slutade tidigare idag för att det är röd dag imorgon, har handlat och ska snart iväg till Hannah för att koka ihop middag!! 

Söndag 10e


Jag hade nästan glömt hur fort en helg passerar, jag antar att när man vill hinna göra så mycket som möjligt när man är ledig så går det undan.
Igår så kom Josefine & Hanna över för middag & vin, vi har mycket att ta igen som vi missat sen december, lyssnade på musik och rockade vårt egna dansgolv till småtimmarna!!

Lördag


Förlåt att det inte händer något här just nu. Jag har haft fullt upp och hinner inte riktigt med! I torsdags så bjöd Julia och Alle över oss på lasange, vin & mario kart, ni kan ju gissa vem som över överlägset bäst hehe :) igår jobbade jag 8-17 och sedan var energin borta. Grillade till middag och såg flera avsnitt greys anatomy med en skål godis!!

Äntligen


Imorgon smäller det, eller rättare sagt dags för mig att börja jobba igen. Jag känner mig som ett barn dagen innan julafton, som jag längtat :) jag är mer än redo och det ska bli så kul att träffa mina kunder igen!!!

Stugan

Igår åkte vi som sagt ut till stugan efter lunch. Målade ett lager vitt innan vi började lägga in golv, första gången för oss båda så jag tycker vi gjorde ett bra jobb :) hittade bilder i min gamla telefon, första är hur det såg ut för 2 år sedan, andra efter ett lager vitt på väggarna och taket. Sista bilden är från igår när vi satt in golvet i köket!!



Måndag


Idag har vi fortsatt packa upp kläder och det känns som det aldrig tar slut.. Hämtat ner grejor från vinden och gjort massa ärenden. Slutade med att vi invigde våran grill med vänner :)
Imorgon ska vi åka ut en sväng till stugan, måla väggarna ett varv och lägga golv om vi hinner. Två dagar kvar av min ledighet så jag passar på att uttnyttja tiden väl!!

Sharks

❤️❤️❤️



Godkväll

Tillbaka efter fem dagar i Lycksele. Vi har spenderat all tid med familj och släkt, ätit och tagit det lugnt! Jag känner fortfarande mig seg efter tidsomställningen så jag är glad att jag har några dagar kvar innan jag börjar jobba igen. Idag har vi packat in våra resväskor och flyttat in i lägenheten igen. Tvättat och försökt få lite ordning bland kaoset.. 
 
 

 

RSS 2.0