LOVE




jaa valborgs idag och endast en spanskalektion innan 3 dagars ledighet, helt utan jobb! (än så länge)
grillning och mys ikväll med melker jessica rebecca och david! känns hur bra som helst ungefär!
men innan dess är det fullt upp, skolan till 12, möte klockan 13 färga syster halv tre och sedan en snabbis på stan innan jag och rebban ska och handla.
i morgonkväll har vi träningsmatch och på söndagmorgon har vi färgkurs med Loreál, sedan är det måndag igen och allting är som vanligt,utan att jag måste packa för STHLM!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Onsdag

9-12 religion a - en muslimsk kvinna föreläser om islam
13.00 Massage
14.30 Prova balklänningen (ej färdig)
16.45 träning
19.00 tjejkväll på stan med felicia
20.30 slinga elins hår/pluggning/gossipp
senare PB


jag har vad jag gör iallfall!



MINA FAVVOGIRLS

28 april

för exakt ett år sedan satt 4 övertaggade brudar på planet till värmen och ingen visste då att det skulle bli en vecka vi sent skulle glömma!
kan inte riktigt förstå att det har gått ett helt år, tiden går så jäkla fort.
nu sitter jag och taggar som fan till en ny resa. bara några klick ifrån att vi bokade en resa idag. aaaaaaaahhhh kan någon bara väcka mig från mina drömmar? De är helt enkelt för bra för att vara sant!!!!! sthlm, wella båten, beyonce, resan osv osv. verkligheten skymtari bland med religionuppgifter och rapporten som ska in.

se och NJUT
image213
image212
image207
image185

FÖR HELA ÅRET HAR JAG VÄNTAT PÅ :

juni juli augusti
Allt känns mycket bättre då


gud var god när du blev till


ååååh kom bara kom
livet är bäst




haha

Shawty, watcha name is?

'
så brun skulle jag vilja vara nu..


istället sitter jag här likblek på min lediga dag och ska plugga! känns faktiskt bra, med tanke på att dagen har massa godbitar att bjuda på!
ska vara barnvakt (finns det någon bättre anledning att köpa melontugg på en vardag eftersom min lillebror också gillar dom + att anledningen att jimpan just ville att jag av systrarna skulle sköta handlade nog om Super Mario, han vill att jag ska varva spelet, för "det är ju skitcoolt")
umgås med elin ikväll, slinga hennes hår, plugga 30 min (OBS!) och se gossip girl , hehehee:) lovee
är nästan helt säker på att jag frågar elin vid halv 10 (ungefär) hur mycket klockan är, hon svarar och vi tittar på varandra sedan springer vi med full fart till bilen!!! undra varför?

i söndags var vi ute och åkte inlines, jag tror att jag inte glänste, men kul var det! några stopp på vägen innan vi åkte hem och såg hockey! och igår var jag och pelin förbi på resia och checkade utbuden, vilket ser mycket lovade uttt. vi skippar ospec utan dusch/wc och ofällbara stolar, och kör på antingen ungdoms-party-hotellet på mallis eller hotellet på kreta? vad säger ni duuuudes? vi bokar om en vecka!!!!!!!!!

through the rain

jamen helgen har flygit förbi!
festen i fredags började hos mig med grillat och mys! shottar och sånt innan vi åkter med racerbilen till konsum och fortsatte, lite för mycket. och sedan station.. en stund!!
match på lördagsmorgonen och jobb på kvällen, även söndag! så medan alla jobbar på brännan så är jag fortfarande likblek!
idag har Jessica från Loreál varit på skolan och haft en färgkurs! Waynes med elin och sedan en klippning på salongen!
träning ikväll och jag älskar vädreeeeet, inte!


och föresten såg jag att jekke hade vunnit en väst, och på samma bild hade tjejen svinfräscha skinnshorts som jag kände att jag måste ha, så desperat har jag letat på tradera. Vart finns deeeeeeee?

två veckor och två dagar

NYP MIG I ARMEN

let me say

när väckaren ringde klockan 6 ville jag mest av allt vända mig om och fortsätta sova. Med träningsvärk i armar och rygg pallrade jag mig upp och nu är jag nästan pigg!
frukosten är sedan länge framme, sockerkakan står i ugnen, toaletterna är städade och gästerna börjar sakta men säkert trilla in! att jag jobbar själv när det är 44 frukost känns också lite halvstressigt och med över 20 avresor. Man får slita för varje krona iallafall!!
slutar jobba klockan 15 och då tänkte jag att jag & melker skulle ut och springa, men jag tror att han inte hade tänkt det.. Måndag i morgon och jag ska på skolan, känns lite halvkonstigt eftersom det var länge sedan det inträffade! ska även in på salongen efter skolan och klippa lite!!:-)

YES THERE ARE TIMES

match i morse, gick typ bra! fick spela back en liten stund annars mittfältare, och det var chilll :-D
var ungefär fortfarande full när jag kom till norrvalla heheee lite för mycket igår med svaga luckor!!
glömde kameran i lokalen och vette tusan hur jag höll koll på min väska.
efter matchen slocknade jag på sängen, satte i solen en stund och i massagefåtöljen innan jag började jobba.
FUN. halverst utnyttjad. anna ringde igår när jag var full, så självklart ville jag jobbba!!
jobbar i morgon också. PENGARNA RULLAR och det är KING!! loVEEE

Through thee phoneee

världens bästa


"Our deepest fear is not that we are inadequate"




jamen va tusan så fort tiden går nuförtiden.
min värld har tisdag i dag. MEN jag taggar för festen ändå :-D det var lite svårstyrt när jag med all alkoholhaltig dryck cyklade hem från stan!
i morgon har jag skola til 14, så jag har kund på morgonen, eller ja jekke. sedan har vi lunch och lite teori.
Fika med emelie och sedan hem för att göra mig i ordning och påbörja festen.
Förfest hos elin f och sedan statteeee:-D
har fixat min egna hårfärg idag och jag vet inte riktigt vad jag säger om den!hhhhhhhhee ovanligt
taagggaGIRLY ♥

det perfekta livet

varför strävar endel människor till att allting ska vara perfekt?
man ska ha det perfekta utseendet, dvs aldrig sliten eller en dålig dag, den perfekta familjen utan några svarta får, den perfekta pojkvännen, de perfekta barnen med de modernaste namnen, det perfekta huset på det bästa området med de perfekta grannarna och den bästa skolan, barnen ska ha de snyggaste kläderna från och med att de föds till att de har en egen stil -dvs perfekta stilen.
När man sedan tidigare har gått på den perfekta utbildningen,självklart på den bästa skolan och slutar med de bästa betygen, har den bästa lönen på företaget och är känd för sitt yrke kan man köpa den perfekta båten, den snyggaste stugan i skärgården, resa jorden runt i lyx och skaffa hushållerskor och trädgårdsarbetare.

AND then what? slutar livet där? nnnnnnnej då sitter man där en vacker dag när man har med botox tagit bort alla rynkor, lyft brösten och rumpan och fettsugit magen innan man är 50 och ser tillbaka på livet hur perfekt allting har varit. MEN icket. Jag hopppas att man ser tillbaka på alla fester man missat eller inte deltagit tillfullo pga perfektheten. Eller de mysiga bästavänner-kvällarna som man aldrig upplevt eller maskeraden man aldrig valde att gå på.
Jag förstår inte egentligen varför man strävar efter perfektionism iställer för att sträva efter att följa sina mål, idéer och värderingar. Varför ska man egentligen alltid försöka vara bäst i allting? för att senare tänka tillbaka på att man alltid har varit bättre än någon annan? tror man egentligen att någon vill bli som en själv då? För att i slutändan är det ändå vad DU vill och vad DU ska göra som spelar roll.
En klok vän sa till mig en gång "Du ska aldrig ångra saker du gjort. Ångra bara saker som du inte valt att gjort." och det stämmer ungefär varje ord. Jag finner ingen idé att som ung snåla, spara pengar och sitta hemma då man vet att man har ett extra jobb, en ekonomi som är menad att köpa upp. Varför skulle man annars börja jobba när man är 15-16 år för att spara till man är 40 år? Dock får man ångest ibland när man ser att pengarna på kontot dalar som en slalombacke nedåt, men vad gör det om 100 år när jag kan tänka tillbaka på förjävla roliga grejer jag har gjort under mitt liv this far!
Storsjöyran, Hemavan, Roadtrip, Konserter, Gothia, Gbg, Sthlm, Alla utlandsresor, festivaler, klädköp, alla sommarfester osv. Jag är inne i den lyckligaste perioden i mitt liv, och den har pågått hela mitt liv. Allting blir vad du gör det till och om man alltid följer magkänslan blir det sällan fel, men om det skulle bli är nog inte det beslutet slutet av ditt liv.

Man lever man en gång. 


Det handlar inte om hur man ser ut, utan hur man beter sig.
Det handlar inte om hur många vänner man har, utan vilka som alltid finns kvar.
Det handlar inte om vart man vill, utan om hur man tänker ta sig dit.
Det handlar inte om vad folk tycker om en,utan vad man tycker om sig själv och
Det handlar inte om att få den alla vill ha, det handlar om att få den man själv vill ha.

back on track

sitter på första lektionen efter påsklovet och kan andas ut!
har länge haft ångest inför denna religionslektion eftersom inlämningsuppgiften har bitit sig in i mitt samvete. Förstod knappt uppgiften och allt kändes bara konstigt när kriterierna omfattade olika uppgifter.
"om ni satsar på högre betyg har ni hela lovet på er".
KÄNNS BRA när man kommer tillbaka och öppnar dokumentet som inte har förändrats sedan sist. Men nu känner jag mig faktiskt rätt taggad! har kommit igång och det känns mycket bättre.

det som också känns lite bättre är att jag inte kommer att missa något prov. Jag har sedan länge meddelat att jag kommer att vara borta v 20. och vad tror ni händer? de lägger 2 prov under den veckan!!! men det skulle gå lösa sa sara så es muy bien=) får nog göra ena provet innan och ena efteråt.
Provet på måndag är också flyttat så nu har jag endast denna inlämningsuppgift att tänka på (plus spanskaläxan till torsdag)
Jag älskar nog skolan ändå=)


idag slutar jag om en timma, tänkte fixa någon lunch och sedan skriva lite religion eftersom jag vill bli klar och känna lugnet! när melker slutar ska vi ut och springa sedan har jag träning på norrvalla halv 5.
och ikväll väntar waynes med tjejerna! guld


skål

story of my life

utgång fredag, station 8.
match samling 8.00 lördag

men man lever bara en gång, right?


så vad passar inte in bättre just nu? LIVE YOU LIFE
tolka sjääälv


Så här går det till:
1. Ta fram din mobil.
2.
Gå till inkorgen!
3. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en
4. På fråga ett svarar du vad som står i första smset sen inför nästa fråga går du vidare till var tionde sms.
5. Utmana ett par personer.


1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
ja men jag litar på ditt omdömme stumpan :)

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Nä ville bara säga att du är den enda av mostrarna som kom ihåg olivias namnsdag

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
Hej, Nu är vi påväg till Lyckelse :)

4. Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende?
Burträskbingo på lördagkväll, tjejerna mot killarna

5. Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
TAGGA fest 10 april

6. Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?
Karamelltåget har små gröna melontugg nu ;)

7. Vad vill du höra mest av allt?
Hej, David undrar om du tagit med hans sprit på skolan ? :D

8. Vad kommer bli dina sista ord i livet?
Hello biatch ;) blir det fest på fredag? love you

9. Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?
Haha, jag drömde inatt om leontuggummin i natt. De var på en hylla och jag nådde dom ej. haha :D




RIHANNA
 

Let's run and hide



inte värt att otränad springa broarna utan att stretcha efteråt!
borde plugga, har prov till veckan, läxförhör och inlämning
träning ikväll, ute igen och fökyld.
ledig i morgon också, riktigt najs faktiskt.
följer tradera och nöter beyonce som fan. HON ÄR KING

lovet gick fortare än fortast
fest
vittjåkk/a-jaur
lycksele
uteträning
bästa vänner
bio
usel matchtid och förjävligt kallt
jobbbbb
staden
bolt och gossip

och hur funkar det på stan? jag följde melker och anton, vi kom till stan 10.40 i torsdags och 11.20 skulle de hem för de var klara!!!! när hände det senast?

have2have

.se


ping pong

helt slut efter en lång dag och ledighet i morgon är ett faktum.
jobbade i dag mellan 6.30-15.20, fick hämtning och bytte om. Jag och melker sprang broarna (!!!) från mig. träningsvärk i morgon i allafall, och JA jag vann slutspurten! viktigt
och det kändes verkligen muy bien efteråt. har tappat min kondis märkte jag ..
melon och bolt hos elin, men jag slumrade till i början och missade handlingen..



så i morgon har jag tid för bara mig själv.. och skolarbeten. ska vi sätta pengar på att jag kommer att vara uttråkad innan 12?

I'm in this fight

våfflor, moccarutor, glada människor, pigg dag osv!
det går undan när man har roligt.
ska alltså ut och springa idag, kändes tyngre än en sten, men inte fan ska jag ge upp innan det hela har börjat.
beyonce´s skiva går runt-runt. lite halvskönt att vara själv så ingen kan stänga av den gudomliga musiken!

när vi firade emelie hade vi roligt..

baaaby



When you lose the one you wanted

en dag på jobbet

på jobbet spökar det som vanligt
jag startade på youtube i köket superwoman med alicia keys, efter ca 5 min när jag står just utanför köket börjar en annan låt med alicia så jag tänkte för mig själv. " Henke(kocken) gillar nog min musik ändå ( alla klagar för att det spelas för mycket beyonce, chris, rihanna osv..) " så jag går in och tar honom på bar gärning... men icket. han hade inte rört datorn, utan den hade börjat av sig själv (?)
sedan när jag står och pratar i telefonen med en gäst kommer vaktmästaren i full hastighet PÅ EN CYKEL genom lobbyn. haha inte ofta man ser en 72årig snubbe på en cykel i en lobby i en reception.
Iallfall, mot min vilja, har jag idag jobbat 06.30-15
Emelie och ELin stormar i umeå och jag ruttnar här. Får NÖJA mig med 45 min på stan här...
men allting känns betydligt bättre när Melker precis ringde och sa att han har laddat hem Prison Break, nya avsnittet. yyyyyyyey har tilloch med börjat drömma om mr Miller!!

och för att inte tala om hur mycket melontuggummin jag nu har tuggat på lovet. för första gången; det verker fan i mina tänder, DET är illa!!!!! (ps. mmåste köpa merr.) ÄLSKA MER 

vittjåkk


kisss me


piiiiiic












TAGGA ALLT

mänsklighet

snäääääääääällla kan någon jobba åt mig på lördag?????
umeå suger om inte jag följer
jag har också kommit fram till att jag inte vill bli gammal. fy och fabian. såg massa tanter på stan idag som såg helt nere ut. Stirrade ut barn som har hela livet framför sig eftersom de inte har särskilt många år TO GO.
aja, får ta några piller som pippi har så löser sig nog allt.
och vad hände med uteträning till 22 idag? varrrmt

loooovin

hemma från lycksele efter en lång resa, vi trodde att det var en direktbuss till skellefteå. icket.
Via umeå, inhandlade melontugg och sedan hem med kustbussen!
nu har jag duschat och ska iväg och se bitterfittan med jobbet och äta soppa innan=)

och melker & anton ska spela monopol med kevin haha


1 månad



13 maj
DARLING

13 april

tiden går fort när man har roligt och likaså dagarna
fick lov i onsdags och det känns som att det var igår. Station i torsdags var iallafall king, vi började hos cammen. Drack mycket men ändå var jag rätt lugn, för ovanlighetens skull!
jag och melker fick hämtning vid halv 2 eftersom vi skulle till vittjåkk med familjen på fredagmorgonen!
var i backen hela dagen, badade på arvidsjaurs äventyrsbad och fikade hos anton. På lördagen vaknade vi av solen och vädret var på topp, åkte några åk i backen och somnade i solen. INTE bra gjort. jag är fortfarande knallröd i ansikten och vit halva pannan, snygggg!!
var på bio med emma och melker lördagkväll och såg Gran Torino som var bra! några tårar i slutskedet och sedan en sväng förbi på calles innan vi landade hos melker!
igår var jag först och blev fotad av Angie sedan branschkväll för hela slanten. Det var inte så mycket röjj och det har varit betydligt roligare men förfesten var muybien=)
hem tidigt för jag lovade anna att jobba idag, kändes helt OK med tanke på 100% ob, YES :-D
idag ska jag följa med melker till lycksele för att träffa hans familj, så jag hinner nog hem och duscha och packa innan bussen går!
back in buissness på onsdag dååååå, men bitterfittan i kalendern. PUSS

hittade bilder från igår!





ÄLSKA FEST

nu börjar festen igen!
bränd i ansiktet & back och track efter visit i a-jaur !
NU rockar vi!

branschkväll och aurum kommer att lyfta ttaket på nocks! heheeeeee
jag och melker är klara och har redan börjat med drinkarna =)
ska in i stan och äta gott och dricka ännu godareee


Torsdag

finally!!!!
balklänningen liigger i symaskinen
klar på jobbet
inhandlat groggvirke
och köpt en klänning


är hur stressad som helst fast jag kanske inte borde, min balklänning ger mig ångest och festen ikväll kommer att spåra. ja vad annars? har inte hunnit packa för i morgon, och när ska jag hinna det?
KÖR nuuuuuuu





världens roligaste artikel här

ledighet



jamen idag är det 2 veckor till nästa lektion, hur firades det?
idag har jag haft religion på förmiddagen och sedan har jag satt in löshår på syster och tränat.
fått paket och sett musik 3ornas show!
helt trött taggar jag som en igelkott för i morgon, ungefär så....


i morgon ska jag iallfall och se om min kära klänning går att sy upp, hinner nog en sväng på stan också innan jag har två klippningar på salogen! SEDAN börjar festen.... lalala komigen alltihopa och ROCKA.
ps. jag ska inte vara fullast på stället, skit i alla mina andra teorier :D:D:D


varför vill en helt okänd tjej med stora upptryckta bröst på visningsbilden bli vän med mig på facebook?
varför bet jag mig i tungan så jag fortfarande har ont när jag tuggade melontugg?
och varför kommer går tiden fort när man har roligt???????

MEN BEYONCE


tack som fan

1 Par helsvarta äkta Converse skor, knappt använda Säljes
jag kanske älskar tradera ändå!!
någon med vita typ? jag ska bli en converse människa kanske?? ingen och minst jag trodde att jag skulle säga så.
jag känner att jag bara vill slösa pengar
för vädret är king
fest på torsdag
en månad till sthlm
lov efter religionen i morgon
branschkväll på söndag
massa tid på salongen i veckan

I AM


sskåååååååål för torsdag!!!!!!



Yes I am
Yes she is
Even when I'm a mess
I still put on a vest
With an S on my chest
Oh yes
I'm a Superwoman



Tradera suger och att jag förlorade
och ginas hemsida suger. har försökt att beställa en jeansjacka i flera dagar, men varje gång jag tryckt  "betala" har allt avbryts, GISSA om min storlek finns nu???!!!
så på min halvlediga dag känner jag nu för att tröst-shoppa, men insåg lika fort att jag tänkte "vart ska jag shoppa?" finns nog inte mycket att hänga i julgranen här för tillfället.
tänkte fortsätta min hurtighet från gårdagens träning med att fara ut och springa, men när jag vaknade i morse hade min hals och röst avlängsnat. så det blir en promenad istället i plusgraderna!
Två klippningar klockan halv 3 och sedan ärdet knytkalas med klassen hos emma, så laga mat måste jag hinna också!
peaceeeee

hur bra är inte låten?



A traffic jam when you're already late
A no-smoking sign on your cigarette break
It's like ten thousand spoons when all you need is a knife
It's meeting the man of my dreams
And then meeting his beautiful wife
And isn't it ironic, don't you think?
A little too ironic and yeah I really do think

It's like rain on your wedding day
It's a free ride when you've already paid
It's the good advice that you just didn't take
Who would've thought it figures

personalfest

Mycket festbilder nuförtiden, det bästa är att det kommer mer.
LIVET leker=)






och det
med klänning, hur svårt kan det vara egentligen?

bäst



ROCKKKKK

vem rockade inte igår egentligen?
balzac var king
jag var king
allt var king

först smögdrack vi hos errre innan vi åkte till marcus och fortsatte där innan balzac, trevligt folk och sånt=)
klunkade erres vin så både jag och hon var på G
drack lite mer drinkar och glömde cidern på hatthyllan påvägen mot balzac, men det behövdes nog inte.
kom till hotellet vid 3 och några boende ville att jag skulle hänga med på efterfest, men icckeeet. 3 timmars sömn innan väckaren ringde och pigg som en lärka hann ja både diska undan köksdisken, baka tigerkaka och stöka och pyssla i köket innan någon människa syntes till!
ikväll vankas det personalfest, och VILKEN fest missar jag? BRA ingen
nu börjars det snart igen. synd bara att melker kommer hem idag så jag inte hinner träffa honom.
Glamour-tema, NU KÖR JA

PRISA GUD

Prisa gud, här kommer skatteåterbäringen!
nästan 11000, wwwelcomeee.
FEST ikväll då! vad händer? vad händer inte? komigen jag är taggad till tänderna!!!!!!
KLACKARNA I TAKET


don't you know?

piercingar - öronen
tatueringar - nej
längd - 169cm (hehe)
skostorlek - 37
hårfärg -  blond
vad är du rädd för - ibland för mörker
vem/vilka vet mest om dig? emelie elin emma och rebban
gillar du att tvätta - jaa typ=)
gillar du berg-och-dalbana - ÄLSKar den
vad ska du göra ikväll? ändrade planer så vi ser vart världen vänder oss!  fest ?
önskar du att du bodde någon annanstans - jaa, södra sverige
tänker du på självmord - nej absolut inte
tycker andra att du är attraktiv - kan inte jag avgöra!!
vilket shampoo använder du - Graham Webb Silk Repair och SP Hydro
morgon- eller nattmänniska? morgon tyyyp
sparare eller slösare? slösar och sparar!
bio eller promenad? både och!
är du kittlig? OM jag ärrr
rädd för insekter? nja ibland
vad gjorde du kl 8 i morse? sov
nämn något som gjorde dig glad igår: min klass, mina vänner
vilka är viktigast för dig? alla nära & kära
snarkar du? inte vad jag vet
om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? att jag skulle kunna teleportera mig vart som helst när som helst
stökigt eller välstädat? välstädat
vad gör du om du får hicka? hickar?
favorit..
mat -
kycklingsallad från kanel
låt - alla med chris brown, rihanna och beyonce ungefär
dryck - loka granatäpple
film -  finns många, crash, finding neverland, coach carter, the notebook, OSV

har du nånsin..
gråtit över en pojke -
ja
gråtit över en flicka -  ja
ljugit för någon - ja
varit i slagsmål - bara mellan
blivit arresterad - arresterad? typ


antal

gånger ditt hjärta brustit - det är nog helt nu, så det var nog inga stora förluster
hjärtan brustit på grund av dej? - hoppas inte det
personer från grundskolan du har kontakt med - nja några finns det nog
gånger ditt namn varit med i tidningen - födelsedagar, fotboll, friidrotten, skolan, fotbollstennis osv!
ärr du har på kroppen - ja,några


senaste
personen du fick brev av - en tjej på traderaaa :)
personen du fick sms av - emmmaaa
gången hela din familj åt middag tillsammans? - förra veckan!
saken du köpte - melontuggummi


vad har du gjort idag - vaknat och duschat
brukar du svära mycket -  nja olika
hur tidigt stiger du upp - vardagar 7.30 och helger mellan 9-11
gillar du att slåss - JAAA om jag är starkast
vad är du allergisk mot - elaka människor
var har du ont - halsen
använder du hårspray - japp
favorit serie - prison break
håkan hellström eller the ark - ingen av dom
gillar du ketchup - inte enskilt
är du glad nu - yes
var du glad igår - jaa
varför? - för jag umgicks med de som är nära hjärtat
vad dansar du till - musik
stockholm är - i mitt hjärta
göteborg är - en fin stad
kan du sjunga - kan kan jag ;)
gillar du att sjunga?  det är kul hehee, låter dock inte bra
guld eller silver - silver
spaghetti eller makaroner - ingen
ett land du helst vill besöka thailand eller hawaii - thailand


vem:
saknar du -
 finns flera
vill du döda - ojoj ingen
rörde dig sist -  mamma
vill du slå - ingen
kysste dig sist - Melker
vill du kittla - ELIN
kramade du sist - jimmie
vill du prata med - nja den som vill!
skrek du på sist -  jag är väl aldrig aggro? hee
vill du vara som - deniseee
sårade dig sist - kommer inte ihåg
vill du bli galet full med - vänner
gjorde dig riktigt glad senast - mina vänner
ringde du senast - elin
är vackrast på jorden - rihanna, marilyn monroe och kate moss är väldigt vackra!


har du:
för många vänner -
nej
förföljelsemani - huh? nej
tvångstankar -  neej
någon annan psykisk sjukdom - nja lite knäpp ibland bara
någon fysisk sjukdom - nej
någon skada - nepppp
färgat håret - kan man säga
brutit några ben - nejj, hård som sten
egen dator - jag har 2
bra självförtroende - hm, njaa inte överdrivet
bjudit ut någon - ja
varit kär - ja
varit otrogen - nej inte en chans
har någon varit otrogen mot dig - inte vad jag vet
lämnat landet - absolut
rymt hemifrån - jepp, ca 6 bast och less på livet.
tuttat eld på nått - haha ja, illa! höll på att gå illa.  
gjort något olagligt - tyvärr!


hur:
svarar du i telefonen -
om det är någon av tjejerna "tjena tjejen" annars "hej det är denise" eller "hej"
mycket pengar har du - bra fråga!
tjänar du pengar - lön + studiebidrag
ofta bäddar du sängen - everyday
ofta diskar du - när det behövs
ofta städar du - direkt det är stökigt ungefär
många stör du dig på - nja "rapparen" på skolan


välj:
katt eller hund -
  kissemisse
vitt eller svart - svart
varmt eller kallt - varmt
vatten eller land - båda!
telefon eller internet -  telefon
musik eller tystnad - musik
bok eller film - movieee
leva eller dö - live your life


MISS YOU

ja det blev tydligen inget luleå i morgon som jag med ett leende på läpparna sett framemot så jag for nog nöja mig med det som jag köpte i piteå. en vårjacka (som jag egentligen ville ha i svart) jeans, liten väska och hårgrejen!
mycket letande och tittande.
kvällen har varit lugn, väldigt lugn för att vara fredag. hos pappa med emelie & wilmer! och gg hos elin!
fest i morgon? ja det får morgondagen avgöra.
jobb på söndag 6-15 och sedan personalfest hos ronnyp. fest då också elleR? tveksamt



wanna bite?

TJejkväll i piteå ikväll och luleå för shopping på lördag? när sparas det?
cirka 5 veckor till stockholm och jag känner mig som en gud.
två lektioner till påsklov som jag förövrigt kommer att ha i 2 veckor ( minus en lektion)







Why spend mine when I could spend yours?

Lemme GET that


lycka

flickor 90 på gothias invigning 2005

familjen i hua hin 2007

malaysia 2008





darling

påvägen till skolan brukar jag alltid lyssna på musik, nuförtiden är det ofta beyonce, chris eller rihanna (någon som är förvånad?) som strömmar i min headset. i morse valde jag chris första album, chris brown. och även fast det var länge sedan sist så kunde jag fortfarande ordningen låtarna kommer i och varenda textrad. det är så sjukt egentligen hur det kommer sig. jag visste första textraden innan jag kom på vilken låt det var.
iallfall var det en väldigt härlig känsla i hela kroppen och ofta när jag hör gammal musik tänker jag tillbaka till tiden när jag lyssnade på låtarna. Anderstorp, kommer inte ihåg om det var 1an eller 2an, men saknar det som fan. inte för att jag vill tillbaka, men för att det skapar så många minnen runt om i atorps korridorer.

RSS 2.0