Helgen

Så var det roliga slut, en helg som försvann precis lika fort som alla andra dagar :) Middagen i lördag var magisk, vi båda rullade ut i magkramper och landade sedan i soffan. Så värt det haha!! Igår åkte melker till hallen för behandling efter frukosten (han kan inte ens hålla sig borta 3 dagar...) och sedan körde vi till san francisco och strosade runt i butiker och i solen!! Vi hade egentligen tänkt äta middag där men bestämde oss för att köra hemåt istället, blev middag i williow glen på en italiensk restaurang som kanske har blivit vårt nya favvoställe. Riktig familjär kvarterskrog och med samma känsla som alla restauranger jag har besökt i italien. Vi hade svårt att välja mat så det slutade med 3 rätters och vi återigen rullade ut däirfrån och dog i soffan haha.....
 
Första bilden är från oktober-15, så plussa på 3 månaders skäggväxt på melker och vi kan låtsas som att det var i lördags!!

<3

 
Idag håller vi alla våra tummar för dig, älskade vän 💗💗💗

HELG & LEDIGHET!!

Jag tänker att jag är inne här och skriver varje dag, men så är ju verkligen inte fallet.. Tiden går för fort helt enkelt! Igår började jag dagen i gymmet och mina ben fick en rejäl omgång, trodde jag skulle ha betydligt mer träningsvärk än vad jag har idag med tanke att det var väldigt länge sedan sist. Efter matchen igår fick vi helg & ledighet. Så i morse började vi i vanlig ordning med frukost på whispers sedan lämnade jag av melker på flygplatsen. Han åker till Vegas i 24h och eftersom jag precis kom tillbaka därifrån så valde jag att stanna hemma. Imorgon har vi bokat bord på Alexander's steakhouse (där vi åt efter melker friade) och sedan ska vi till san francisco!! Våran helg blir inte mer avancerad än så haha :)
Så idag efter jag droppat av melker så gick jag ner till burke williams för några timmar i spaet och en härlig och lite plågsam massage! Satt kvar och fortsatte på min bok som jag började läsa för ett tag sedan, så himla avkopplande & avslappnande i den miljön
 
 
 

Onsdag

 
Som vanligt är jag dagavild, så märkligt att det är onsdag idag. Mest troligt för att vi började våran vecka i vegas! Känns iallafall skönt att det snart är helg, för den här helgen är vi lediga!!! Vi har egentligen inga planer utan kommer känna efter och ta det som det kommer :) Men jag är taggad för lite ledighet haha
 
I lördags blev deras helikoptertur inställd, vi räknade ut att det var vädret som stoppade dom. Det blåste som SATAN och solen som väl var framme värmde tyvärr inte. Vi åkte världens största pariserhjul och sedan gick vi ner till sportbaren i hotellet och såg melkers match!
 
PS. kolla så långt mitt hår har blivit!!! Satt och kollade på bilder från sommaren, saknar mitt långa hår litegrann nu faktiskt
 

Måndag

Godmorgon! Vi landade igår i ett kallt och regnigt las vegas, jag är så less på allt regn och håller tummarna att progonserna stämmer så vi får se solen snart igen!! Vi lämnade väskorna på hotellet, åt lunch och strosade sedan runt i ett köpcenter. När magen började kurra så åkte vi till treasure island för middag och sedan såg vi en av cirque du soleil-showerna :) Jag kan inte komma ihåg om jag har varit på något liknande men jag är imponerad av vad dessa dansare kan göra med sina kroppar haha
 
Leif & Carola ska iväg på en helikoptertur så jag tänkte gå ner och äta frukost, jag hoppas att solen visar sig så blir det en promenad längst stripen! SES :)
 

Söndag

 
Igår spenderade vi vår lördagkväll precis som vi brukar göra, i sap center och kollade hockey. En supermysig hejdå-middag för Carley som var här en sista gång, tyvärr har dom blivit förflyttade till Colorado.. Som sagt, det var mysigt att vi hann med en sista middag på pizza antica tillsammans ❤
 
 
Nu sitter vi jag, Leif & Carola vid gaten och väntar på att få gå ombord! 2 dagar i Las Vegas väntar :))

Allstar break

Eftersom det är väldigt få lediga dagar under hockeysäsongen så är dom lediga dagarna VÄLDIGT eftertraktade. Det är nästan som att prata om vädret, det börjar planeras redan i början på säsongen vad man ska göra på dom dyrbara dagarna. Haha, ganska lustigt.. Så just nu är det den stora snackisen, allas planer inför de 3(!!) lediga dagar som kommer upp nu snart. Dom flesta i laget ska åka till las vegas så det är mycket möjligt att vi åker dit.
 
Annars händer det inte så mycket just nu, jag börjar få liggsår efter ha legat i soffan sen jag kom hem i tisdags... jag känner mig mycket bättre idag och imorgon tänker jag vara frisk!! Jag ser melkers match på tvn, online-shoppar och har gjort migsjälv en stor skål med fruktsallad, jag är en mästare på multitasking!
 
 
Har inga roliga bilder att bjuda på, så ni får två gamla från allstar breaket för 2 år sedan när vi såg Eric Church i los angeles :)
 
 

Onsdag

 
Cordevalle var helt fantastiskt, måste vara himmelriket för alla som spelar golf. Vi fick varsin bungalow och blev skjutsade fram och tillbaka med golfbilar. Det bjöds på 4-rätters middag och alla som känner mig lär bli chockade att jag valde det vegitariska alternativet istället för kött haha!! Under middagen så vet jag inte riktigt vad som hände, en brutal förkyldning bröt ut så jag stannade inte så länge. Sov dåligt när jag mest nös och hostade.. det slog även lock för öronen som vägrar ge med sig. Så det var extra skönt att beställa frukost till rummet och sitta framför brasan innan jag åkte ner till spaet för en ljuvlig massage!
 
 
 
 
När jag kom hem så var jag inget trevligt sällskap för Carola, stannade i soffan resten av dagen då jag kände mig överkörd och sedan påbackad... två alvedon och 10 timmars sömn och jag känner mig lite mindre överkörd

Ny vecka!

Jag fick en fitbit när jag fyllde år, riktigt cool uppfinning som jag inte riktigt lärt mig alla funktioner på än. Än så länge använder jag den som mest stegräknare, den påminner mig varje timma om jag inte gått tillräckligt många steg (som jag anpassat i appen) så jag kan tänka mig att det kan stressa upp mig... Iallafall så visar den även puls, hur aktiv jag har varit under dagen och även hur jag sover. Jag tycker att det är väldigt fascinerande att den känner av när jag vaknar eller bara rör mig i sömnen.
 
Igår efter babyshowern för Hult's fick jag en hemsk huvudvärk och somnade på soffan framför sons of anarchy. Så nr 1. efteråt kunde jag se i appen precis hur länge jag sovit och när melker kom hem och väckte mig för att jag 3 minuter senare somnade om haha.... nr 2. jag behöver tips på en ny serie jag kan se!! 
 
 
I julklapp av sharks ledning som tack för det gångna året fick alla vi flickvänner/fruar en natt på Cordevalle, det är ett hotell med stor golfbana som ligger ungefär 30 minuter söderut. Så idag är det dags, efter dagens match åker vi dit och där väntas middag, spabehandligar och spa. Ska bli så himla lyxigt att åka dit & bli ompysslad, har bara hört bra saker om det stället :) Bra start på denna vecka!
 
 
 

Lördag

 
Ljudbok har blivit min grej senaste tiden, passar perfekt för en rastlös själ som mig, som har svårt att sitta still så jag kan vara ute och gå, städa och inte somnar som jag lätt gör när jag läser. I veckan har jag lyssnat på Jakten på kapten klänning och jag kan verkligen rekommendera att lyssna eller läsa den!! Jag var dock så äcklad efteråt att jag var tvungen att lyssna på något annat för att komma på andra tankar. Den handlar om den tidigare polischef Göran Lindberg och hans märkliga/äckliga/brutala/sjuka dubbelliv!!
 
Annars då? Lördag idag och melker har hemmamatch ikväll. Imorgon ska vi på babyshower för Sarah & Alex som väntar tillökning :) Trevlig helg!
 

12 Januari

Jag hade en härlig födelsedag igår! Började med några samtal hemifrån, eftersom det hade regnat tog jag en promenad på löpbandet istället för utomhus, hängde på burke williams för bad/bastu och bokläsning före och efter min massage. Josefine bjöd på middag och skämde bort mig med blommor och fina presenter :)
Melker kom hem inatt och var ledig i dag, så vi började dagen med att se skellefteås match och gjorde pannkakor till frukost, en sväng på ikea och sedan kokade vi ihop mat med stina & mantas samtidigt som killarna kopplade in en ny dator och en VR vilket var sjuuuuukt roligt haha!!!! Sköt pilbåge och åkte karuseller!
 
 

Skål för 27 🥂🎊

 
Hanna & Anton skämde bort mig med blommor, bubbel och choklad-doppade jordgubbar innan dom åkte!! Lyxigt fika till mig :)

Tisdag

Efter regn kommer solsken!!
Nu är jag less på detta regn och behöver lite sol, enligt prognosen kommer det redan till helgen. Och på tal om sol, i slutet av januari så är melker ledig och våran härliga plan om att åka till mexico har tyvärr crashat när vi insåg att det endast är 3 dagar ledigt... Jag tycker att det känns onödigt att ha 2 resdagar och bara en hel dag där när vi har så lite tid. Vi får komma på något annat helt enkelt, och jag har ju redan en inbokad resa dit i början på mars så jag får se framemot den istället :)
 
 
 
 

MÅNDAG

Nu blev det plötsligt tomt här hemma. Melker åkte till Kanada imorse och jag har skjutsat Hanna & Anton till flygplatsen! Det är verkligen himla mysigt att ha besök här så jag är glad att dom ville och kunde komma och hälsa på :) Sedan sist så har vi mest sett melkers matcher, strosat runt nere i köpcentret, varit på hults och ätit & druckit gott. Vår plan igår var egentligen att köra upp till Erika & Matt i Sonoma men stormen och regnet fick oss att stanna hemma. Absolut ingenting fungerar här när det regnar för ingen vet hur man ska beté sig....
 
Nu blir det iallafall tomt ett litet tag, men jag tänkte fira min födelsedag på burke williams på onsdag, spa & massage till mig 🎈🎈🎈 
 
 

Onsdag

San José bjuder mest på regn & rusk just nu.. och våra grannar har bjussat på en brutal illaluktande lukt av både fukt och mögel i hela lägenheten. Det tog 5 dagar innan dom öppnade upp och hittade källan till stanken, det gick knappt gå i korridoren...


Idag har vi däremot varit ute på äventyr, vi körde mot San Francisco och direkt vi kom fram fick vi punka...... så istället för att köra förbi golden gate och strosa runt bytte vi däck och satt i eftermiddagstrafiken mot oakland! Vi fick iallafall se steph curry och warriors vinna på hemmaplan :) Slutet gott - allting gott


Måndag

Lite tråkigt nog och kanske lite typiskt mig så dog min telefon några timmar innan nyårsafton. Jag tror inte att det är meningen att jag ska ha en telefon men denna gång (även förra) så är jag helt oskyldig, Så jag jobbade old school och tog med min kamera, blixten gjorde oss halverst blinda och likbleka så det blev inte så många bilder tyvärr.. Vi hade som sagt en supertrevlig kväll, skålade in 2017 och jag är så glad att hanna & anton är här och firade in det nya året tillsammans med oss!!
 
idag har vi ätit lunch och fikat med josefine, tim & colin! Och ikväll har vi varit på kalas och firat elias 5 årsdag :)
 
 

GOTT NYTT ÅR

2017!!! Vi välkomnade det nya året uppe i minut hamilton med ett helt gäng härliga människor. Fick min nyårskyss 1,5 timma försent men vad gör det? Ett bra avslut av 2016 och jag är redo för allt 2017 har att bjuda på!!


RSS 2.0