ITS TIME FOR SANGRIA 🍷🍷


SES I BARCA!!!!! ❤❤


TORSDAG

Jobbat 8-18.30. Förgyllt denna torsdag med lunch på bryggargatan med min fina charlotte. Fixat det sista inför resan och sedan blivit bjuden på tapas hos josefine!! Så just nu har jag bara ångest över att jag inte har börjat packa än....


HÅR!!

Inspiration på hårfärger. Jag behöver en förändring så efter helgen tänkte jag dämpa håret litegrann. Lite blandade slingor i en mörkblond/ljusbrun nyans!! Passar fint till hösten och förhoppningvis min bränna!! :)) är även sugen på klippa av några cm på längderna, om jag vågar!!!




MONDAYMORNING

Så typiskt att få en tandläkartid innan jobbet på en måndag. Dock skönt att få det överstökat!!! Och med tanke på att melker har åkt iväg söderut så är det här ingen bra start på veckan.. det kan ju bara bli bättre så jag startar min nedräkning till barcelona ☀☀☀☀


GODNATT SÖNDAG ❤❤


SÖNDAG

TJA!!! en väldigt lugn söndag och konstigt nog har jag känt mig bakis fast jag inte drack en droppe igår.. Vi såg orange is the new black som jag rekommenderar!! Dags för middag & bio :)


24/8

 
 
 
 
 

Oj så mycket längre helgen känns som när man är ledig en dag extra. Igår så hade vi finfrämmande på 3-rättersmiddag med vin!! Och idag blev det efter omplanering en spontantripp till umeå. En sväng på stan och så har vi hälsat på melkers morbror mitt i byafesten :) så skönt att halva helgen ännu är kvar!! ❤



TORSDAG :))

Hej & hå!!!! Snart är denna arbetsvecka slut iochmed att jag för 3 månader sedan slumpmässigt la in en semesterdag imorgon så älskar jag att ha en långhelg att se framemot!! Så jag jobbar till 16:30 idag sedan ska jag upp på hallen och se säsongens första träningsmatch på hemmaplan!!


ONSDAG

Skönt att börja senare idag. Hann med både sovmorgon & en sväng på gymmet! Nu jobb till 21. SES❤


130819

 
Som vanligt har helgen sprungit iväg. Jag antar att det är därför jag försöker hinna med allt när jag är ledig!! Så ihelgen har vi haft kräftskiva med sleep-over i stugan. Helt sjukt mysigt att vara där och, äta gott & må bra med fina vänner. Var dock inte lika fint att vakna till spöregn på lördagmorgonen men vi krigade oss till stan, så först fotbollsmatch sedan fest hos Emelie och vi avslutade med vimmel på verandan. Och igår avslutade vi helgen med middag hos Charlotte & Oscar, det kan vi gärna göra till en ny tradition ;)
 
 

Påväg till mina favoriter på vindstigen för pizza-kväll :)


TGIF!!!!! Jobb till 17 sedan väntar kräftskiva i stugan :))) SES ❤

 

GODKVÄLL

Är det onsdag? Tiden går så fort att jag inte hinner räkna dagarna. Stannade längre på jobbet idag, så emelie, anna och lillebror fick bli fina i håret :) kom hem och har inte gjort mycket för världen, spanat internetshopar och börjat planera vad jag ska shoppa i barca ❤❤ imorgon jobbar jag 07:45-17 utan rast. pjuuuuu väldigt självförvållat, men jag är ju superwoman hehe


Jag vill inte inse att sommaren 2013 börjar lida mot sitt slut.....

❤❤❤❤❤❤❤❤❤


SÖNDAG

Ikväll har syster bjudit oss på 3-rättersmiddag och nu har jag målat naglarna, dukat upp ost & kex framför Dexter!! Bra avslut på denna söndag :)



YOU ARE THE LOVE OF MY LIFE ❤❤


130810

Igår jobbade jag 8-17 sedan var det dags för den årliga sommarfesten i byske. God mat och vin men roligaste var att träffa alla igen efter sommaren :)


TORSDAG


Helgen som var

Firade Felicia som fyller 20. Strandäng i sjöbotten. Grillat och druckit rose i solen. Umgåtts med spel och massa skratt. Avslutade söndag med pannkaksfrukost, stughäng & fotboll.


130807

Köpte en fin namnsdagspresent till mig själv ❤❤

 


TISDAG.

 Tisdag och äntligen är det min tur att fixa utväxten ikväll, har aldrig längtat mer!!!! ❤❤❤

Ikväll hänger vi i solen på vindstigen!!! ❤☀


Snart så

Det är ju helt fantastiskt att ha saker att se framemot. Så nu har jag en Weekend i Barcelona med denna fina tjej och en stockholmsresa att längta till, då känns det lite bättre att hösten närmar sig med stormsteg!!


SUMMERLOVE ❤❤❤

Under semestern så åkte vi iväg till Azorerna en vecka. Det är en ö-grupp som tillhör Portugal och ligger ute i Atlanten. Ön som vi åkte till består av vulkaner och har en fantastiskt vacker natur!! Sol & bad, utflykter i bergen, vin & ostprovning, jeepsafari och massa drinkar & god mat! Jag älskar att åka bort när jag är ledig så jag kan koppla av och njuta :))


RSS 2.0