Torsdag


Jag och Erica började dagen med en sväng på gymmet. Det är fräscht och fint, ungefär 30 minuters promenad hemifrån! Lagade lite lunch och skypade med mamma innan Melker kom hem. Vi åkte en sväng till Solomon mall, strosade runt litegrann och fyllde på garderoben med ett par jeans och en stickad kofta! 



Godkväll


Godkväll! Sov nästan 10 timmar inatt och jag behövde det verkligen. Sov några för lite timmar natten innan så nu jag fick sova ikapp. Idag har jag fixat ett gymkort, i och med jag varit krasslig sen jag kom hit så känns det bra att det är gjort. Annars så försöker jag komma på vad vi ska klä ut oss till i helgen. Halloweenfest på söndag, men det står stilla i huvudet... Aja några dagar till att fundera. 
Tack för idag,slut för idag!

Tisdag

De vann matchen i söndags och eftersom de var lediga igår så gick vi ut efteråt. Först middag på en italiensk restaurang och sedan vidare till en bar där vi fortsatte med drinkar. För att vara en söndag så tycker jag att det var mycket folk, både liveband och karaoke!
Igår åkte vi till Boston, ungefär 45 minuter med bil härifrån. Vi strosade mest runt som turister, blev bjudna på fantastiska bakverk och så gick vi en sväng Aquarium och kollade in djuren!!




Söndag

Oj så dagavild man kan bli. Igår kändes inte som lördag, mer som en mysig & seg söndag! Idag däremot tycker jag att det känns som lördag, jag kände mig väldigt pigg och utvilad imorse! Och förresten, vi ändrar inte till vintertid förrän nästa helg så den här veckan kommer bara vara 5 timmar skillnad haha :)

Nu ska jag iallafall och träffa upp några av tjejerna för lunch innan det är dags för match!







Trevlig lördag på er!!




FREDAG


Inhandlade nya träningskläder igår. Varför känns det automatiskt som att man blir bättre med fina kläder? Inviger dom med en promenad runt kvarteret, så får de följa med på gymmet när jag blivit kvitt min hosta....

TORSDAG

Vad gör du?
Jag har precis städat upp lite här hemma och duschat så jag hinner koka ihop lite lunch lagomt till killarna kommer tillbaka från träningen.



Vad har du på dig?
Ljusa jeans från hm och en varm stickad tröja från RL. I det här ruggiga vädret passar det perfekt!



Hur mår du?
Jag mår bra, lite trött när jag valde att läsa istället för somna i tid igår.



Vad önskar du just nu?
Värme & sol (!!!!) det har spöregnat sedan igår morse, blääää. Om det är matriella ting så är listan lång (för plånboken är det jobbigt att bo här) 



Vad ska du göra imorgon?
Fredag imorgon. Fantastiska fredag!!! Melker spelar hemma och det betyder att jag ska försöka hålla mig hemifrån och vara tyst, bäst för husefriden! Så lite vin & hockey på kvällen.

Vad skrattade du senast åt?
Jag skrattar ofta och alldeles för mycket ibland men det roligaste på länge hände förra veckan. Vi vaknade mitt i natten av en smäll och innan någon av oss förstår vad som händer sätter sig Melker upp och skriker "what the fuck is going on?"  flera gånger. Jag börjar tokskratta och vi inser att hans klädställning har rasat och vält över sängen. Jag kunde inte sluta, tror att jag skrattade 30 minuter innan jag kunde somna om. Hahaha 


När grät du senast?
Igår, typ som vanligt när jag ser filmer. Jag är riktigt blödig (när jag väl håller mig vaken)


Senaste köp?
DENNA skönthet. Jag älskar den och den är värd varje krona!!!!


Vart vill du åka just nu?
Skulle gärna åka till Miami eller LA!!  

Nästa planerade resa?
Åker hem till Sverige 3 veckor i december. Ska jobba & fira jul med familjen ❤️


21 oktober


Hallå på er. Jag började dagen med en riktigt kickass frukost. Kanske ska bli en vana! Hemma och när jag jobbar är jag värdelös på frukost.. Jag vet inte varför det blir så, mest troligt att jag är så lat!!!
Nu ska jag koka ihop något att äta och ikväll ska vi förhoppningsvis ut och dricka lite drinkar!!



Clinique


Köpte de här produkterna när jag kom hit. Tycker de fungerar perfekt till min halvtorra hud :) jag använde clinique för några år sedan men en annan serie, så jag tänkte att jag skulle ge de en till chans! Jag har aldrig testat en cc-kräm innan, så jag är glad att jag testade. Lite mer lyster och jag känner mig lite mindre höst-grå och tråkig!!

Måndag

Jag tog en promenad i morse, jag har hittat en park som ligger här bredvid. Väldigt mysigt att kunna gå runt när det fortfarande är grönt gräs och löven börjar ändra till höstigare färger. I helgen när jag gick förbi så hade ett tjejlag baseball-träning på en av planerna, kändes väldigt amerikanskt.
Nu väntar jag iallafall på att Melker ska komma tillbaka från tandläkaren (Jepp, första tanden har rykt...) så ska vi åka och handla. Det tar alltid sån tid för oss att handla för det finns verkligen ALLT här. Och tusen märken/leverantörer så det är beslutsångest om varje sak som ska ner i vagnen. Jag tycker det är rätt charmigt faktiskt, och jag har ju inte precis tidsbrist haha..
Jag hittade den här bilden, nu när jag knappt använder min svenska telefon så hade jag glömt bort den. Sista kvällen innan jag åkte så träffade jag upp Hannah på bryggargatan för en sista drink! ❤



Söndag


Söndag idag, och bara för att jag var nöjd med vädret så är det såklart svalare ute idag. Nu är vi påväg till Natick igen, en gigantisk galleria! Jag har en lista som ska betas av och Melker tänkte köpa en till kostym :) Hörs


Dags för första hemmamatchen :)




Lördag



Hej hallå! Igår körde vi som sagt till providence för att kolla på matchen. Slutade med 2-1 vinst till worcester :) jag har sett att det börjar bli kallt hemma och dröjer säkert inte länge förrän det kommer lite snö.. Här har det varit kring 20 grader de senaste dagarna, vilket jag inte riktigt räknat med. Så jag har packat för varma kläder, men det kommer kyla så småningom här med. Det tillhör liksom inte vanligheten att kunna ta en promenad i linne i mitten/slutet på oktober och svettas!!!

Torsdag


Jag hade planerat en långprommis och köpa hem blommor idag, men så vaknade jag till regn så var jag inte lika sugen på det.. Istället blev det en tvätt & städdag. Imorgon så är det bortamatch mot providence som är ungefär 40 minuter härifrån. Så om Melker inte spelar kanske vi åker och kollar matchen och om han spelar så följer jag nog med några tjejer från laget och kollar matchen med dom :)

Tisdag


Äntligen har vi fått internet i lägenheten. Annars då? Igår låg jag som en klubbad säl i sängen hela dagen, utom en kort promenad för att handla hostmedicin och alvedon. Har dragit på mig en förkylning som vägrar ge med sig. Sov bokstavligen hela dagen igår så idag känner jag mig (tack & lov) mycket bättre. Melker kommer hem ikväll och det firar vi med tacos!! :)

Söndag

Några bilder från de senaste dagarna.

Idag åkte killarna iväg på någon typ av teambuilding och blir borta till tisdag eller onsdag. Det känns lite konstigt att vara själv.. Vi har inte fått internet till lägenheten än, men en spelare från laget bor ovanför oss så jag fick logga in på hans wi-fi. Så jag har sett massa serier idag :) och ikväll har jag varit och ätit middag med några tjejer från laget på en italiensk restaurang, så himla mysigt att få träffa dom och jag ser framemot att träffa resten på lördag. 


11e oktober


Hej och godkväll på er, eller snart godmorgon för er såklart. Lördag idag men eftersom jag har lördag varje dag nu så flyter alla dagar ihop. Laget åkte iväg på bortamatch igår men eftersom inte Melker spelade så har vi haft massa tid att dola på i lägenheten och nu har vi ett köksbord (!!!!) och lite andra saker som vi saknat. Lägenheten är så himla stor så det känns så tomt nu innan vi börjar få till det. Annars så har jag varit halvsjuk hela veckan, hostar som en galning. Så dags att krypa ner i sängen och få lite sömn, kommer mest troligt vakna av allt hostande inatt också..



Torsdag

Godkväll på er. Dagarna går så fort även fast vi inte gör så mycket. Idag kunde jag inte somna om efter att Melker åkte iväg. Läste min bok (andra i crossfire-trilogin) sedan ringde jag och fixade internet. Promenerade till starbucks, mest för att bättra på mitt lokalsinne men även för kaffe!!! Jag har även klippt Melker, i sista stund för de hade lagfoto precis efter. Sen så lurade jag med Melker & Petter till ett stort köpcenter 30 minuter härifrån. Köpte lite smink, en tunn jacka och nya höstskor. Jag packade endast med mig 3 par skor, så det var väldigt nödvändigt :))


Och min fina väska som jag fick i söndags när jag kom fram❤️



#word




Onsdag


Hej :) Worcester bjuder på 15grader  och solen tittar fram idag. Vi ska snart äta lunch och sedan iväg och kolla möbler & handla. Ikväll ska vi på någon typ av lagmiddag som där även fansen är inbjudna. Det är seriepremiär på lördag men säsongens första hemmamatch är nästa helg.


Tisdag

Första natten sov vi på hotellet som Melker bodde på och igår fick vi nycklarna till lägenheten. Så det enda vi har just nu är en säng... Vi ska ut och hitta lite möbler när Melker kommer tillbaka :) jag har inte riktigt fått en uppfattning av staden än, mest åkt bil mellan alla ställen. Tänkte gå ut på en promenad och hålla tummarna att jag hittar tillbaka, det är tur att jag har Siri iallafall, hon är den enda jag pratat med hittills idag haha



Snart framme

Oj vilken lång dag.. Flighten gick bra, åkte sedan taxi till Penn station och där var det KAOS. Deras hemsida låg nere så alla var galna, ville ha information och så vidare. Sedan expresståg i 3 timmar till providence där Melker väntade på mig❤️ 

Hejdå Sverige 👋


Äntligen!!! Efter nästan 5 veckor utan Melker så är det äntligen dags för mig att åka. Kämpade med packningen igår och med 1 fullpackad (nåja 1,5) väska så är jag mer än redo att flyga till NY och sedan vidare till Worcester :)

HAPPY FRIIIIDAY

Hej hallå!! Snacka om att jag lever i en bubbla just nu, hela mitt huvud är kaos.. Har hunnit äta lunch med Alex och sedan har jag jobbat några timmar, garanterat mina sista timmar för på söndag åker jag!!!!!


A smile that'll hold you together

Snaaaaaart så ❤❤❤❤❤❤


Dags att åka in till stan för middag & hockey :)




Hej oktober!!!


Hej vänner! Idag hämtade jag den här trollungen på förskolan och gick till stan :)  Först fikade vi på espresso house och sedan var hennes önskemål shopping! Hann även fixa lite inför resan, har köpt lite böcker att ta med mig & ändrat abonnemang. 
Nu ska jag laga middag och iväg på massage!





RSS 2.0