Måndag

Åh, har haft en supermysig helg!! Känns som vi har tagit tillvara på tiden och hunnit massor :) fredagsmiddag hos Hanna & Anton, och så gjorde vi en egen vinprovning med flera röda viner. Lördag började vi med en promenad runt älven, lunch & fika på matfesten, mysig middag hemma och lugn kväll med massa goda ostar & film. Söndag kom melkers mamma & sambo förbi, så vi hann både lunch och en mega-glass i bergsbyn :)










Fredag

Började veckan lite deppig och nere, ni vet när man bara vill tycka synd om sig själv.. Nu är det iallafall fredag och livet känns lite bättre, Melker fick omboka sin resa så han stannar några dagar till :)))
Nu ska vi iväg till Åsgatan för middag! Ha en trevlig helg kära vänner!!



24e


Helgen i korthet. Fredagkväll med middag på bryggargatan/ Lördag med häng i stugan & mys hemma/ Söndag med rensning & städning i lägenheten


Söndag


Viker nu in årorna efter en MAGISK helg!! Min själ gråter dock när jag vet att det är sista på länge med mitt hjärta ❤️

20e

Hej på er! Det blev ett lyckat dygn i Stockholm. Började med att möta upp en barndomsvän till Melker för middag på en libanesisk restaurang, vi beställde in en avsmakningsmeny så vi fick smaka lite av allt, väldigt uppskattat. Tidigt på onsdagmorgonen så tog vi oss till ambassaden och fick våra visum godkända!!! Strosade resten av dagen på stan och tog det lugnt i solen innan vi tog flyget tillbaka. Avslutade med middag på olearys taket i solen :)))




Tisdag

Har jobbat till 17:15 idag, snabbpackat och nu är vi påväg mot flygplatsen. Tidigt imorgon har vi tid på ambassaden så vi åker till Stockholm redan ikväll :)



17e


Ett perfekt avslut på denna måndag, i stugan med grillat till middag :)

Söndag


Dags att nypa mig i armen och komma tillbaka till verkligheten. Mina tre veckor semester har varit som en dröm, och som vanligt gått alldeles för fort.
Umgåtts med nära & kära, spenderat tid i stugan, ätit alldeles för mycket gott, promenerat och njutit av hur vackert Skellefteå är på sommaren...
Och ovanpå allting, försökt inse att vi snart flyttar igen, hur mycket jag gruvar mig att snart bli lämnad ensam, är nervös över att börja läsa en kurs på distans, inse att vi måste börja rensa från vinden & speciellt våra garderober.
ååååh vilken ångest!!!

Onsdag


Här sitter jag och är halv-död efter dagens träningspass i solen. Avbröt min semester för en kurs med Loreal tidigare idag! Passar bra när jag tagit ledigt en dag nästa vecka istället :)

Annars då? Vi har börjat förbereda & packar ihop lägenheten lite smått, flyttat ut lite möbler så det känns lite konstigt att vara hemma..



Måndag


Ännu mer bilder från Nice, vi hade verkligen en superhärlig semester. Och även skönt att komma hem till lite bättre väder :) jag har semester en vecka till så jag ska försöka hitta en bra balans mellan att slappna av och njuta av ledighet och hinna med så mycket som möjligt när jag väl är ledig.... 

Hemma!


Landade i Skellefteå för några timmar sedan! Har spenderat 3 dagar i ett soligt & varmt Stockholm. Busat och lekt med det här gänget <3


Tack och hejdå Nice


Sista dagen

En sista dag vid poolen. Ikväll går flyget hem, vi landar sent så vi sover över på Arlanda. Imorgonbitti åker Melker vidare mot Skellefteå och jag stannar i Stockholm för att spendera helgen med Charlotte, Liam & Stella :)



Onsdag


Av någon konstig anledning så har jag längtat till hösten och september redan innan jag gick på semester. Antar att jag gillar rutiner och kontroll.. Jag vill åka tillbaka till San Jose och bygga upp ett hem!!

Inte för att jag klagar på semestern precis.. 28 grader varje dag, går mellan stranden och poolen på hotellet, dricker  mojitos och njuter av tiden tillsammans 💗💗


Monaco


I lördags vaknade vi till ett mulet Nice. Vi strosade runt shoppinggatorna en stund och efter lunch åkte vi till Monaco för att testa lyckan på casinot, eller ta en drink.. Gick längst hamnen och kollade in alla fina båtar. Vi fick även uppleva VM i fyrverkerier med en god mojito på en bar vid hamnen :) 



Mot stranden



2a Augusti

Efter lite förseningar så landade vi i nice i torsdags! Fredag blev en heldag på stranden, riktigt trevligt med mjuka stolar, stora vågor och varmt i havet. Gick på en restaurang vi kollat ut och har tur att få ett bord på en gång :)


RSS 2.0