HOLLYWOOD

I fredags bytte vi hotell till roosevelt, ett sjukt nice hotell mitt i Hollywood! I hotellet finns det 3 nattklubbar, 2 restauranger och olika barer. I fredags gick vi ut på dray's. helt galet med drinkbord, två vakter ,en egen bartender som gjorde drinkar och shottar. Det var tillochmed en tjej på toan som torkade av ringen efter varje och stod bredvid och gav en servetter när man tvättade händerna. Vi dansade helt galet och det var riktigt trevligt ställe!! Igår hängde vi vid poolen en stund innan vi gav oss ut på äventyr. Hannah visade oss runt där hon kommer i från och stranden i venice och sedan vidare mot santa monica, där vi även såg Maria Montazami!
På kvällen tog vi en fördrink på en av barerna i hotellet, 25 degrees, innan vi fick uppleva den sjukaste nattklubben som existerar. Dvärgar flygandes i taket med sprit, En stooor svart kvinna med toffsar på brösten och shakade som satan, ännu mera dvärgar och älvor som dansade halvnakna på en scen. Mupparna var också där och personalen som jobbade där gick runt i korsetter så brösten nuddade hakan.. Såja, första och sista gången man blir sparkad i huvudet av jackass-dvärgen haha!
Idag har Hannah och hennes pappa tagit oss till hollywoodskylten på väldigt nära avstånd, aaawesome! Fyfan va LA är nice och det kommer mera:) universal studios och madame tussauds kommer härnäst!!!! SESss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0