SÖNDAG 18E



Har varit en lugn och härlig helg med lite av det mesta! Idag har jag varit en sväng på salongen , färgat & klippt åsa och sedan spelat fotboll i myckle. lagat middag och bakat drottningpaj och efterdet har jag spenderat all tid halvliggandes i soffan framför tvn och kvällen avslutades med film, friends with benefits. riktigt bra film! :-)

Kommentarer
Postat av: Clara

Jag undrar vad du använder för makeup, speciellt vad du har för foundation och puder? Tycker alltid att du är så fint och naturligt sminkad på bilderna! :) Det vore kul att se några bilder på hur ni har inrett eran nya lägenhet :)

Sen måste jag bara säga att jag verkligen gillar din blogg, trots att jag inte alls känner dig så kan jag inte sluta följa din blogg :)

2011-09-19 @ 14:02:19
Postat av: Denise

Tack, vad glad jag blir! Jag använder make up store's concealer under ögonen,brukar ibland ha en foundation för att tona ut litegrann concealern under ögonen och på ögonlocken(den jag har nu är en prov från clinique, superbalance nr 5 superbra!!!)sen har jag i.d's mineralfoundation som jag använder i t-zonen med en kabukiborste (heter det så??) sen lite solpuder på det! har en från isadora som mest troligt aldrig kommer att ta slut (nr 94 matte tan). Hoppas att du hänger med, försökte förklara tydligt iallafall haha



Det kommer lite bilder på lägenheten, allt är inte klart än men kan lägga upp några lite senare:-)

2011-09-19 @ 21:51:43
URL: http://deniseborjesson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0