TIPS FRÅN COACHEN

Om du någongång ska till turkiet så kommer jag med lite tips så att din resa ska bli så bra som möjligt

Tips 1: Ha en långklänning, du får cirka 30 komplimanger/kväll, gratis drinkar & shottar till hela sällskapet
Tips 2: Var inte nykter, du kommer att vakna av moskén vid 04.15, speciellt om hotellet ligger 50 m ifrån moskén.
Tips 3: Shotta inte för mycket och drick absolut inte hembränt vin från georigen, speciellt inte om du har en långklänning och ska kissa vid hamnen på stenarna nedanför piren för då kan det komma kiss på klänningen annars så kan du bli odräglig och otrevlig. I värsta fall kan du följa med en hög turk på en båt eftersom han kan erbjuda en gratis båttur.
Tips 4: Ät inte middag sent, då måste du mest troligt stoppa fingrarna i halsen på toan för att kunna rymma fler drinkar
Tips 5: Nattbada inte, du kan bli dränkt 3 gånger bakifrån, ha saltvatten i ögonen och bli sjuk, speciellt om ni inte hittar till hotellet och går runt i alanya i 40 minuter. Om du har vita fjäderörhängen så kan dom även få en gul nyans.
Tips 6: Åk på beachparty, men skippa limbo-tävlingar så slipper du ha träningsvärk i högra låret i 4 dagar.
Tips 7 Köp vin för halva priset. Om ni skulle råka få slut pengar på kvällskvisten så skrapa ihop sista slantarna och pruta ner vinet till halva priset, för att det ska fungera så lova att träffa Ali och Memmet utanför The Doors klockan 2.


det vaar dom bästa tipsen jag kunde komma med nu, lovar att meddela om jag kommer på fler.

Kommentarer
Postat av: Therese

Råkar Ali o Memmet vara en liten rundare typ o en lite längre "fittare" typ? Strandhängskillar? Hehe.. fick fachback från när vi var nere för några år sedan :)

2010-06-08 @ 13:01:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0