Stockholm 23/1 - 25/1

Helt klart det bästa jag varit med om. Dock svårt att jämföra, men helt klart något jag aldrig kommer att glömma!
Fredagmorgon ringde väckarklockan tio i 5, hade sovit max 3 timmar. Pigg och glad åkte vi ut till falmark och flög med det tidigaste planet till huvudstaden.
Vi kom fram till Telefonplan och lägenheten vi skulle spendera de 2 kommande nätterna vid halv 10. Vi lämnade packningen och åkte tillbaka till centrum och shoppingen började.
Jag slog till på en gång när jag hittade mina favvosar i nästan första affären vi besökte. Annars är jag ganska besviken på utbudet i stockholm, eller kanske jag missade godbitarna?
Vi åt lunch på ett mysigt café och åkte tillbaka till läggan vid 3. Lagade mat, duschade, förfestade och gjorde oss i ordning. Vi kom till Hovet mer än 1 timma innan insläppet började och det var människor överallt. Sneakiga tricks och vi var nästan längst fram ganska fort. ELler rättare sagt jag! Elin monica och madde stog några meter bakom mig.
En Dj agerade "förband" och fick igång publiken väldigt bra.
Chris kom och allting var perfekt!! verkligen.
Dansen
Sången
Showen
Låtvalen (dock saknade jag superhuman)
Allting var helt perfekt,utomordentligt bra!!!!!
redan när lamporna släcktes ned rann det tårar.
det går bara inte förklara för han är helt jääkla underbar
19 år och han har redan erövrat världen.  no words.


efter konserten tog vi en taxi till centrum, tänkte gå ut,men eftersom det var minst 20 på alla ställen orkade vi inte försöka så vi åkte hem till läggan för att spara oss till dagen efter, sömnen var välbehövlig!
lite sömn och mycket alkohol, lite för stor dos av chris resulterade tårar. väldigt många tårar. Förstod inte hur jag kunde reagera så, men jag grät.
så på lördagen vaknade vi innan väckaren, duschade och sånt innan vi åkte till stan! Både centrum och en tripp förbi på söder! och ännu en besvikelse! Jag letade en klänning,men icket =S
Åt suuupergod mat på mamas and tapas och åkte tillbaka till lägenheten för att göra oss i ordning och förfesta!
vid 11 åkte vi med tunnelbanan till sture p och gick på Laroy.
Fan också! Station och Balzac kan stoppa upp sig någonstans. Jag har nog aldrig haft så roligt ute. Braaats överallt, fräscha killar, drinkar, shottar osv osv! Jag vet inte riktigt varför vi kom in för det var egentligen lägst -88. Vi klagade inte!  Blev bjudna på minst 3 efterfester när vi skulle därifrån vid halv 4. (OBS tiden!!!) i skellefteå skulle man vid 2 gå till max och sedan sova. Nu var öppettiderna lite mer flexibla.
Vi efterfestade på Hilton på "top floor"och det var nog den sjukaste efterfesten jag varit på. Engelsmän mediphones och sprit överallt. Race i korridoren och jävligt sociala och härliga människor.
Vi tog en taxi till lägenheten så vi var där vid 7. Aspackade ramlade vi in i lägenheten.  Jag lagade nudlar åt monkan och madde hade på sig en Hiltionmorgonrock. HAhahaha
I morse vaknade vid vid 10. två ynka timmar tilll sömn. Städade läggan och åkte till centrum, köpte melontuggummin och åkte till arlanda! jag sov nog hela vägen dit! var skönt att koomma hem efter 1 timmas sömn på planet också!
har packat upp och tvättat! sliten som en råtta och har sovit på soffan! nu vill jag mer än allt annat se chris igen och uppleva helgen igen.....


 
Från min mobil.
kolla på killen, dansen,sången, undehållningen! han har allt och är verkligen helt underbar.
och bara en liten sak till. Han sjunger bättre live än i videorna, eller jaa helt sjukt!!!!!!




elin i glasrutan
kissnödig
telefonplan
chris brown
shottar
STURE P
hilton
brats
drinkar
SKOR
tapas
melontugg
mer chris
lite sömn
engelsmän
helt jävla fantastiskt!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh, ser ut att ha varit en sjukt bra konsert. Synd bara att man inte var där :/



/sofiadiary.blogg.se

2009-01-26 @ 19:59:04
URL: http://sofiadiary.blogg.se/
Postat av: M =)

ÅÅH VILKEN SUPER TREVLIG SAMMANFATTNING AV EN SUPER TREVLLIG HELG. tREVLIG ÄR FÖRRESTEN FEL ORD.. VAD ANVÄNDER MAN FÖR ORD TILL NÅGOT SOM ÖR DE BÄÄÄÄSTA MAN HAR GJORT?! HM, OBESKRIVLIGT!

<3

2009-01-26 @ 23:52:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0