bokstavligen död!

godafton! min dag:
steg upp 4.30, klädde mig, borstade tänderna och cyklade till jobbet! Hade bestämt med Kicki att vi skulle var där ungefär 5, kvart över 5! jag var där ca 10 i fem, så jag började med frukosten, Kicki hade totalt glömt att jag skulle komma så hon var gude förvånad när tidningarna inte låg i brevlådan, lamporna var tända och dörren var upplåst!
Första hon sa "Är det en duracellkanin här?" haha jag var inte pigg när jag steg upp eller cyklade men var en energiknippe väl där! Lagade våfflor, kokade havregrynsgröt och pillrade på=)
Linda kom vid 7 och hon såg inte pigg ut! Fick höra det om duracellkanin igen!
Slutade kvart i 12 och cyklade till stan och tog bussen till stan. Till skillnad från i fredags missade jag inte bussen=)
Höll på somna på bussen och det var där allt slog om! ville lägga mig ner och sova på stället! gick till klassrummet och jag blev inte piggare!
Var jätteflummig hela lektionen, skrattade åt allt och var bara allmänt konstig!
Åkte med direktbussen till stan och vid Norran rinde Rebecca och frågade om jag ville gå på stan med henne! Självklart kan jag aldrig säga nej, så jag gick med henne till jag insåg attjag var tvungen att äta innan träningen. Cyklade hem, var inte lika tungt som jag föreställt mig, men ändå inte lätt!
Åt fil oc direkt efter lade jag mig på sängen och slocknade direkt! Väckaren ringde 10 i 6 så jag steg upp. bytte om och gjorde mig redo för träning! Var skönt att det var på Soo Shim, nära och bra!
Är faktiskt mer levande än vad jag trodde! eller kan nog inte bli värre!
NU tänkte jag ta mig ett välförtjänt bad, impackning i håret och Desperate! om jag är vaken till dess! ELler föresten ska jag sova innan 9! punkt

see you=)

image91

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0